extravinnerhistoriefremside

Brannalarmen gikk hos Extra-kandidaten samtidig som Telefonen fra Hamar ringte

Det brøt ut et lettere kaos hos tirsdagens Extra-kandidat da brannalarmen gikk samtidig som Norsk Tipping ringte. Likevel endte tirsdagskvelden godt for den heldige vinneren.

OVERRASKET: Det ble mye på en gang for tirsdagens Extra-kandidat.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. juli 2023

Totalt 47 187 premier ble fordelt mellom heldige Extra-vinnere tirsdag 18. juli. Den gjeveste premien av dem alle var det Extra-kandidaten som endte opp med.

En kvinne fra Jaren i Gran kommune i Innlandet ble 703 405 kroner rikere den tredje tirsdagskvelden i juli. Selv om det endte godt, ble det en stressende situasjon for kandidaten da både brannalarmen og Norsk Tipping ringte samtidig.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

– Oi, det var overraskende

Det ble en litt kaotisk start på Extra-reisen for Jaren-kvinnen som ble trukket ut som Extra-kandidat. Rett etter at Norsk Tipping hadde servert henne den hyggelige beskjeden gikk brannalarmen av. Kvinnen stod og stekte flesk til middag og med litt for mye matos ble det både uling og oppringning fra alarmsentralen. Det endte med at Norsk Tipping måtte ringe tilbake igjen for å fortsette praten da det hele hadde roet seg ned.

Da vi endelig fikk fortalt henne at hun kanskje kunne stikke av med 2 millioner kroner samme kveld – og at hun uansett hvordan det gikk på trekningen var sikret en inngangspremie på 281 360 kroner ble det god stemning i andre enden.

– Oi, det var overraskende, ler Extra-vinneren, som ønsker å være anonym.

Treff på siste tallet

Den litt stressede kandidaten var godt kjent med både Extra og hva det vil si å bli trukket ut som Extra-kandidat.

– Da håper jeg dere trekker de riktige tallene for jeg har spilt i mange år, svarer hun spøkefullt.

Kandidaten fra Jaren deltok ikke under tv-trekningen, men forsikret oss om at hun skulle følge godt med hjemmefra.

Det så lenge litt stusselig ut for kvinnen fra Jaren, men heldigvis: På siste tallet fikk hun endelig et treff på spillebrettet sitt og rykket dermed opp et hakk på premiestigen hvor 703 405 kroner ventet.

Planer om bursdagsfeiring

Da vi tok kontakt etter trekningen var det en glad vinner som svarte, men hun la heller ikke skjul på at hun hadde håpet at det ble mer.

– Jeg kan jo ikke si meg annet enn fornøyd, selv om det hadde vært moro om det ble noe skikkelig høyt når det først ble noe mer.

Kvinnen fortalte at hun har spilt Extra siden spillets begynnelse i 1995, men at hun kun har vunnet mindre premier.

Hva premien i sin helhet skal brukes på visste hun ikke sikkert ennå. Noe av den skal likevel legges i 90-årsfeiringen til mannen samme år.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som hadde god grunn til å juble denne tirsdagen. Her er en oversikt over flere som kunne glede seg over fine sommer-premier:

Første bilde

En mann fra Bergen i Vestland var alene om å fylle første bildet og sikret seg dermed 61 755 kroner. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Tippeboden Oasen.

Første ramme

En kvinne fra Ringsaker i Innlandet endte også opp som alenevinner. Hun var den eneste til å fylle første ramme og vant en premie på 102 925 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Spar Sveum.

Første brett

Til slutt fikk vi også en alenevinner av første brett. Det var en mann fra Kvam i Vestland, og han endte med fine 288 195 kroner inn på konto. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Extra Øystese.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi på nettopp 25 vinnere som dermed kunne smile over en premie på 4 000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

Extra
18. juli 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

2 mill. i potten

Tirsdag 25. juli er vi i gang igjen. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler