extra

Extra: Hva med å starte våren med 2 mill.?

Mars måned markerer starten på våren med de første vårtegn og lysere tider i møte. Tirsdag 1. mars er det også klart for Extra-trekning med 2 millioner i spill for Extra-kandidaten. 

LYSERE TIDER I VENTE: 1. mars er det klart for vårens første Extra-trekning.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:27. februar 2022Endret:3. januar 2023

Hva med å gå våren i møte med litt ekstra på kontoen? Hver tirsdag deles det ut over 30 000 små og store premier til Extra-spillere, og trekkes man ut som Extra-kandidat har man mulighet til å sikre seg hele 2 millioner kroner.

Jubel på Sunnmøre

Sist tirdag var det en kvinne i 20-årene fra Ålesund i Møre og Romsdal som endte opp som Extra-kandidat. Siden ingen av de tilfeldig trukne tallene var å finne på 20-åringens spillebrett ble det ingen klatring oppover premiestigen. Likevel vant hun en fin inngangssum på 388 000 kroner.

– 388 000 kroner? Kan du si det igjen? Oi, utbrøt kvinnen mens hun lo og jublet. .

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg skjelver, men jeg har også veldig høy puls, forklarte Extra-kandidaten, som påpekte at det neppe ble noe særlig søvn samme natt.

Les mer om forrige ukes Extra-kandidat herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Slik vinner man i Extra

Om man har lyst til å teste Extra, kan det være nyttig med en innføring i både regler og begreper. I Extra spiller man med et spillebrett med 25 ruter og man vinner ved å være først ute med å fylle ulike deler av brettet. Dette er de ulike formasjonene som gir premie:

  • Første bilde: Vinnes av den/de som først fyller alle de ni rutene i senter av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av den/de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Første ramme: Vinnes av den/de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

I tillegg til formasjonene, er det to tilfeldige trekninger: Extra-sjansen går ut på at en premiepott på 100 000 kroner deles mellom et tilfeldig antall spillere (mellom 1 og 25 stykker). Hovedvinneren i Extra er altså Extra-kandidaten. Vedkommende sikrer seg en en inngangspremie før TV-trekningen. Hvor stor premie Extra-kandidaten stikker av med, avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse tallene vinneren har på sitt spillbrett, øker premien. Alle disse ulike veiene til premie utgjør til sammen 16 vinnersjanser per spill.  Lykke til.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler