extravinnerhistorie

Vant over 1,2 mill i Extra: - Himmel og hav!

Ei heldig dame fra Troms og Finnmark kan nå kalle seg nybakt Extra-millionær, etter at hun vant over 1,2 millioner kroner som Extra-kandidat tirsdag 3. mai.

EXTRA-JUBEL: Ei heldig dame fra Troms og Finnmark ble trukket ut som Extra-kandidaten tirsdag 3. mai og fikk med seg over 1,2 millioner kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:3. mai 2022Endret:3. januar 2023

Over 1,2 millioner kroner er på vei inn på kontoen til ei dame fra Evenskjer i Troms og Finnmark, etter at hun ble trukket ut som den heldige Extra-kandidaten tirsdag 3. mai. Hun hadde allerede vunnet 272 710 kroner før spillet startet.

Spillebrettet til Extra-kandidaten viste to rette tall av seks mulige, og dermed hoppet hun opp på en flott premie på 1 227 200 kroner.

Vi fikk ikke tak i Extra-kandidaten før trekningen, men til slutt tok hun telefonen.

- Nå ble jeg skjelven her. Himmel og hav! Jeg har spilt Extra i mange år, men aldri har jeg vunnet så mye før, sier den overraskede dama. Hun hadde fulgt med på TV-sendingen, men hun hadde ingen anelse om at det var hun som var den nybakte Extra-millionæren.

Vil dele med familien

- Tenk at det skulle bli min tur! Jeg har både barn og barnebarn som jeg gjerne vil dele premien med, sier den gavmilde vinneren. Vinnerkupongen leverte hun hos Extra Evenskjer samme dag, og hun ønsker å holde seg anonym

Norsk Tipping gratulerer med den flotte premien!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-heldige

Som vanlig var det ikke bare Extra-kandidaten som fikk med seg en flott premie denne tirsdagen. Her er flere som hadde hellet med seg 3. mai:

Første bilde

Fire spillere delte premien for første bilde og kan nå glede seg over 16 600 kroner:

  • Mann fra Alver i Vestland. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Bergen storsenter.

  • Dame fra Karmøy i Rogaland. Kupongen ble kjøpt via mobil.

  • Mann fra Vennesla i Agder. Kupongen ble kjøpt hos Meny Vennesla.

  • Mann fra Senja i Troms og Finnmark. Kupongen ble kjøpt hos Tippekiosken Finnsnes.

Første ramme

Ei dame fra Larvik i Vestfold og Telemark tok alene premien for første ramme og sikret seg 110 670 kroner.

Første brett

Én vinner ble det også på første brett. Her var det ei dame fra Oslo som tok premien og endte opp med hele 309 875 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Tirsdag 3. mai var det 18 spillere som ble trukket ut, og hver av de får da 5 555 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 10. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler