extravinnerhistorie

Harry Mehl ble millionær: - Kona skrek som en stukken gris

Extra-trekningen 7. september vil nok aldri gå i glemmeboka for Harry Mehl. Han klatret seg opp til en millionpremie som kom godt med. Dessuten var det flere vinnerglis etter tirsdagens Extra-trekning.

EXTRA: Harry Mehl fra Sandnes sikret seg millionpremie og kona Tordis Marie Øvregaard Mehl ble med på feiringen.privat
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:7. september 2021Endret:3. januar 2023

Tirsdag var det en sandnesgauk ved navn Harry Mehl som ble Extra-kandidaten. Han mottok Telefonen fra Hamar med beskjed om en pen inngangssum på nøyaktig 285 505 kroner, som han allerede var meget fornøyd med. Men Mehl kunne sikre seg millionpremie ved å treffe på de rette tallene.

Jubel og frysninger før sending

- Wow! Dette er den kjekkeste telefonen jeg noensinne har fått, sier Harry Mehl da han får beskjeden om Extra-kandidat tittelen og inngangspremien.

Og det var flere i huset som ble glade. En tydelig fornøyd kone jublet og kunne bekrefte gåsehud over hele kroppen, mens Mehl konstaterte at med over 250 000 kroner på konto, så skulle ungene få sin del av kaka.

LES OGSÅ: Hvor mye er du villig til å tape?

- Uansett hvordan det går under trekningen er dette en stor glede. Jeg eier to utesteder her i Sandnes og denne premien kommer godt med etter et tungt år, sier Mehl, som skulle følge Extra-sendingen sammen med kona. 

- Jeg har det så godt nå!

Det ble spenning helt til de siste to tallene. Med tallene 34 og 37, hoppet sandnesgauken opp på millionpremien. Nå kan Mehl glede seg over nøyaktig 1 284 780 kroner. Og det var han ikke rent lite fornøyd med.

- Dette er helt utrolig! Jeg har det så godt nå. Kona skrek som en stukken gris her. Jeg er egentlig ganske rolig, men kona og sønnen min, som også er her, er litt villere, sier Mehl, mens det ljomer full jubel i bakgrunnen.

Under samtalen etter trekningen gjentar Mehl at premien skal gå til barna, men også driften av egne utesteder i Sandnes.

Mehl er en trofast Extra-spiller og leverer to Extra-kuponger i uken, men har riktignok trappet ned på spillingen i det siste. At han leverte denne uken var han dermed sjeleglad for. Han kjøpte sitt vinnerspill via mobil.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnerglis

I Extra er det alltid mange vinnersjanser. Også denne tirsdagen. Fra nord til sør kunne Extra-spillere smile ekstra bredt med solide premier på konto. Dette er de heldige:

Første bilde

Én heldig spiller ble vinner av første bilde og vant hele 72 675 kroner:

 • Kvinne fra Verdal som kjøpte sitt spill hos Obs Steinkjer.

Første ramme

To spillere hadde første ramme og vant dermed 60 560 kroner hver: 

 • Kvinne fra Bodø som kjøpte sitt spill via mobil.

 • Mann fra Drammen som kjøpte sitt spill via mobil.

Første brett

Kun en person hadde første brett og sikret seg med det en premie på 339 150 kroner:

 • Kvinne fra Stavanger. Hun hadde kjøpt Extra hos Kiwi Lagårdsveien.

Extra-sjansen

Hver eneste Extra-trekning fordeles 100 000 kroner. Dette kalles Extra-sjansen og den 7. september var det ni personer som delte premiesummen. Det ga de ni heldige spillerne nøyaktig 11 110 kroner hver.

Her kan du se resultatene fra Extra-trekningen.

Nye vinnersjanser neste tirsdag

Tirsdag 14. september er det igjen klart for Extra-trekning. Husk at Extra gir hele16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, slik som Harry Mehl gjorde, og dermed muligheten for å vinne 2 millioner kroner. 

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 041 358

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52

 • Antall millionærer i 2020: 19

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 2 000 000 kr

Les mer om vinnersjanse i Extra her.    

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler