extravinnerhistorie

Vant to mill i Extra: - Fantastisk!

Kveldens Extra-kandidat hadde hellet med seg, fant tre riktige tall, og gikk dermed helt til topps på premiestigen. En mann fra Troms og Finnmark kan nå slippe jubelen løs, da han vant to millioner kroner.

EXTRA-JUBEL I NORD: En heldig mann fra Hammerfest klarte å klore til seg hele potten som Extra-kandidaten tirsdag 8. mars på to millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:8. mars 2022Endret:3. januar 2023

En mann i 50-årene fra Hammerfest i Troms og Finnmark ble trukket ut som Extra-kandidaten på selveste kvinnedagen tirsdag 8. mars. Han hadde da allerede innkassert en flott sum på 400 000 kroner, og om han skulle være ekstra heldig kunne han få mulighet til å vinne opptil 2 millioner kroner. 

Etter to bom på de første tallene, klarte kandidaten fra nord å finne frem til et riktig tall. Han klatret dermed opp til 1 millioner kroner. Men det stoppet ikke der. For de to siste tallene spratt også inn på brettet, og dermed gikk den heldige mannen fra Hammerfest hele vegen opp til øverste trinn på premiestigen. Der lå det to millioner blanke kroner og ventet.

- OK? Er dette sant? Fantastisk, sier den overraskede vinneren når vi endelig får kontakt på telefon. Han hadde nettopp kommet inn fra et ærend da han fikk millionbeskjeden fra Hamar, og hadde dermed heller ikke fått med seg trekningen på tv.

-Ja, dette er jo helt utrolig. Jeg er altfor overrasket til å vite hva denne premien skal gå til akkurat nå. Men jeg har jo både kone og barn som vil nyte godt av premien, forteller den glade vinneren fra Hammerfest.

Vinnerkupongen hadde han levert hos Coop Marked Kvalsund, og han ønsker for øvrig å holde seg anonym.

Vi gratulerer med den store premien!

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten fra Hammerfest som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 8. mars. Her er en oversikt over resten av de heldige:

Første bilde

To spillere fylte første bilde og får 34 730 kroner hver:

  • Mann fra Sarpsborg i Viken. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Vestre Toten i Innlandet. Kupongen ble kjøpt hos Kiwi Eina.  

Første ramme

En mann fra Drammen i Viken var alene om å fylle første ramme. Hun kan dermed glede seg over en flott premie på 115 770 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Narvesen i Buskerud Storsenter. 

Første brett

En heldig dame fra Overhalla i Trøndelag var den eneste som fylte første brett og vant hele 324 160 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt via mobil. 

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, som alltid ligger på 100 000 kroner, ble denne tirsdagen fordelt på 13 vinnere. De fikk 7 690 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle vinnere! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner kroner neste tirsdag

Som Extra-kandidat har man mulighet til å klatre til topps på premiestigen, ved at det trekkes seks tilfeldige tall. Størrelsen på premien man ender opp med avhenger av hvor mange av disse tallene som finnes på kandidatens spillebrett. Her kan man lese mer om hvordan man spiller Extra 

Tirsdag 15. mars er det klart for nok en Extra-trekning med sjansen til å sikre seg en bit av Extra-kaken. Klatrer den kommende Extra-kandidaten til topps på premiestigen, slik som kveldens heldigste, venter det på nytt opptil 2 millioner kroner til en ny heldig spiller i løpet av kvelden.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 1 751 958

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 70

  • Antall millionærer i 2021: 22

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 2 000 000 kr

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her 

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler