extra

To mill. i Extra-potten - blir det ny storvinner på tirsdag?

Med 16 premiemuligheter er det gode sjanser for en Extra hyggelig tirsdagskveld. For deg som blir trukket ut som Extra-kandidat lokker hele to millioner kroner i premiepotten. 

EXTRA: På tirsdag får du ekstra mange vinnersjanser.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:10. oktober 2019Endret:2. januar 2023

For de som er glad i mange muligheter til å vinne, kan tirsdag fort bli ukas høydepunkt. I Extra får du 16 ulike muligheter til å vinne.  For den som blir trukket ut som ukas Extra-kandidat, kan kvelden bli svært spennende - for i  toppen av premiepotten ligger det to millioner kroner.

Spill Extra her.

Blinkskudd

Forrige tirsdag gikk det veien for Østfold-kvinnen som ble trukket ut som ukas Extra-kandidat. Mannen i huset var på jakt, men det var hjemme hos kona det ble blinkskudd, og en pen fangst på to millioner kroner til den glade vinneren. 

- Jeg er igjen hjemme alene som jeger-enke og skulle egentlig bare ta det med ro, sa den heldige Extra-spillere  og humret. 

Hele hennes historie kan du lese her.

Hva er Extra?

Extra er et tallspill som har klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. Hovedvinneren trekkes uavhengig av antall rette – alle som spiller er med i den trekningen.

Hver tirsdag blir også en Extra-spiller tilfeldig trukket ut som Extra-kandidat. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele 2 millioner kroner. 

Selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat på tirsdag, kan du likevel vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. En Extra-kupong gir nemlig 16 ulike vinnersjanser med små og store premier. 

Se Extra på NRK 2 tirsdag klokken 19:55.

Vil du være med i trekningen om å bli Extra-kandidaten?

Spill Extra før klokken 17:00 tirsdag!

Lykke til!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler