extra

Tirsdag: Extra og 2 millioner kroner i toppremie

Skynd deg inn fra kulda og få med deg Extra-trekningen tirsdag kveld. Kanskje blir du ukas Extra-kandidat og får muligheten til å vinne 2 millioner kroner?

EXTRA: Få varmen i deg med en spennende Extra-trekning tirsdag kveld!ColourboxColourbox
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:8. november 2019Endret:2. januar 2023

Ute er det kaldt og timene med dagslys blir stadig færre. Men det fine med denne årstiden er jo at det er "lov" å kose seg inne. Og tirsdagskvelder er til for å hygge seg foran tv-en med Extra-kupongen klar.

Spill Extra her! 

Over en halv million til Extra-kandidaten

Forrige tirsdag var det en dame fra Kristiansund som var ukas Extra-kandidat. Men som enhver god vertinne prioriterte hun middagsgjestene sine da telefonen fra Hamar kom tirsdag kveld. Norsk Tipping fikk derfor ikke tak i vinneren før torsdag, og da hadde hun allerede selv sjekket spillet i appen.

- Kan det her stemme? sa jeg til de andre i selskapet. Jeg har aldri sett et så stort tall i appen før, sa hun da vi endelig fikk tatt en prat med den svært fornøyde Kristiansunderen. 

Vil du bli ukas Extra-kandidat kan du spille her.

Ny Extraspiller?

Har du aldri spilt Extra før og lurer på hvordan det fungerer? Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall totalt av 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet.

I Extra trekker vi også hver tirsdag ut en tilfeldig spiller som blir kveldens Extra-kandidat. Hvis du blir valgt ut får du muligheten til å spille om toppremien på to millioner kroner.

Og selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat kan du vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. Extra er spillet med ekstra mange vinnermuligheter for Extra-kupongen gir deg 16 ulike vinnersjanser!

Lever Extra før tirsdag klokka 17:00. 

Lykke til!

Se Extra på NRK 2 tirsdag klokken 19:55.

 (Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler