extra

Extra millionsjanse tirsdag

Årets første Extra-millionær kom sent, men godt. Hvem blir den neste? Tirsdag 15. februar er neste mulighet for å vinne opptil 2 millioner kroner i Extra.

Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:12. februar 2022Endret:3. januar 2023

Januar måned ga ikke full uttelling for Extra-kandidatene, men på den første Extra-trekningen i februar ble Extra-kandidaten 1,8 millioner kroner rikere og kan dermed smykke seg med tittelen som Extra-millionær.

Årets første Extra-millionær

Tirsdag 8. februar hadde en mann fra Tromsø mulighet til å vinne 2 millioner kroner da han ble trukket ut som den gjeve Extra-kandidaten. Mannen var sikret en inngangspremie på 400 000 kroner, men han kunne vinne atskilling  mer med en dose flaks. Og flaks hadde mannen. Han gikk ikke til topps på premiestigen, men sikret seg kveldens nest beste pengepremie på 1,8 millioner kroner. Dermed kunne Tromsøværingen slippe jubelen - og mon tro om mannen hadde en fin helg.

- Nå er det jo midt i uka, så jeg tror jeg får spare feiringen til helga, sa mannen tirsdag kveld da premien var et faktum.

Les mannens reaksjoner og planene han har for premien herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong, og sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat - hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler