extra

Tirsdagens høydepunkt - 2 millioner kroner i Extra-potten

To tirsdager på rad har Extra-kandidaten kunnet juble over 2 millioner kroner. Denne uka kan det være du som klatrer helt til topps på premiestigen.

EXTRA: Er du vår Extra-kandidat denne uka?adobe stockadobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:9. januar 2020Endret:2. januar 2023

Tirsdagen er kanskje en litt anonym dag, uten noen spesiell status. Men for Extra-spillere er tirsdagen en dag for kos og spenning - med Extra-trekninga som kveldens høydepunkt. Hvis du vil gjøre litt Extra ut av tirsdagen er det bare å henge deg på.

Extra-kandidater til topps

To tirsdager på rad har Extra-kandidatene kunnet la jubelen stå i taket. Ove-Jørgen Moen fra Larvik gikk inn i det nye året med et skikkelig smell da han som Extra-kandidat på selveste nyttårsafen gikk helt til topps og vant to millioner kroner. 

God stemning ble det også i Bjørnafjorden forrige tirsdag da Irene Løvoll sikret seg to millioner som årets første Extra-kandidat.

Hvis du drømmer om å være Extra-kandidat denne uka må du huske å spille!

Maaange vinnersjanser

Selv om du ikke skulle bli kveldens Extra-kandidat kan det likevel bli en innbringende kveld. Med hele 16 premiemuligheter er Extra spillet med ekstra mye spenning. Hvis du har kjennskap til bingo vil du nok se flere likhetstrekk med Extra. 

Det trekkes 47 tall mellom 1 og 75. Hver kupong består av to spillebrett, og hvert spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet.

En heldig spiller får muligheten til å spille om toppremien på to millioner kroner som ukas Extra-kandidat. Dette er det selvsagt knyttet størst spenning til.

Når du trodde spillet var over - da gjenstår det enda en premiemulighet. I Extrasjansen trekker vi mellom 1 og 25 spillere som deler 100.000 kroner.

Lykke til!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler