extravinnerhistorie

Extra-kandidaten vant 2 millioner kroner på nasjonaldagen

Over 28 000 Extra-spillere sikret seg premie tirsdag, og for en kvinne fra Verdal ble 17. mai-feiringen ekstra spesiell.

HURRA! En kvinne fra Verdal fikk dobbel grunn til å feire 17. mai.Adobe stock
Norsk Tipping
Publisert:16. mai 2022Endret:3. januar 2023

2 millioner kroner var summen det endte med for den heldige spilleren som ble trukket ut som Extra-kandidat på selveste nasjonaldagen. Premien endte hos en kvinne i 40-åra fra Verdal i Trøndelag.

Spent stemning

Kvinnen som var trukket ut som Extra-kandidat trodde knapt sine egne ører da hun ble fortalt hvorfor Norsk Tipping ønsket å snakke med henne 17. mai.

– Javel? Er jeg trukket ut som Extra-kandidat? Går det an?

Kvinnen ble etter hvert målløs, og da vi avslørte inngangspremien på 237 495 kroner, måtte flere komme til ordet.

– Vent litt. Kan du gjenta summen så mannen min får høre? Det er nesten ikke til å tro, sier hun. Begge får seg en god latter, og får brått en dobbel grunn til å feire dagen.

– Nå må vi finne flaggene igjen, jubler hun.

Kvinnen ønsker å være anonym og valgte derfor å ikke være med på TV-sendingen, men hun skulle benke seg foran skjermen når den tid kom.

– Jeg har puls på 100. Jeg kommer til å gå rundt i stua frem til vi får resultatet, sier hun spent.

– Det var litt av en 17. mai

Av seks trukne tall, gikk tre inn - noe som resulterte i at kvinnen havnet på toppen av premiestigen og sikret seg 2 millioner kroner.

– Nå er jeg skjelven. Det var litt av en 17. mai, utbryter kvinnen etter TV-sendingen. Hun hadde fått besøk av noen familiemedlemmer som nå skulle feire dagen og premien med kake.

– Vi har ropt i kor. Helt utrolig, utbryter den ferske millionæren, som ser frem til å dele premien med barna og bruke noen kroner på oppussing.

Vi gratulerer kvinnen med den flotte Extra-premien!

Kupongen kjøpte kvinnen via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mange kunne rope hurra etter Extra-trekningen

Det var ikke bare Extra-kandidaten som vant solid premie tirsdag kveld. Over 28 000 spillere sikret seg premie i Extra og kunne dermed rope et ekstra hurra denne dagen. Dette var noen av dem:

Første bilde

Fire spillere fikk første bilde. De vant 15 240 kroner hver:

  • En mann fra Oslo. Kupongen kjøpte han på Kiwi Oppsal.

  • Kvinne fra Sveio i Vestland. Hun kjøpte sin kupong via Norsk Tippings app.

  • Kvinne fra Oslo. Kupongen ble kjøpt på 7-Eleven Grefsen.

  • Mann fra Oslo. Han kjøpte sin kupong via mobil.

Første ramme

Én spiller fra Nome i Vestfold og Telemark fikk første ramme og vant dermed 101 620 kroner. Han kjøpte sin kupong på Kiwi Lunde.

Første brett

En mann fra Karmøy i Rogaland fikk første brett og sikret seg 284 545 kroner med kupongen han kjøpte via Norsk Tippings app.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på to spillere. Dermed vant de 50 000 kroner hver.

Her er tirsdagens trekningsresultater!

Norsk Tipping gratulerer tirsdagens vinnere!

Ny Extra-trekning 24. mai

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er mars siste - nemlig tirsdag 24. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler