extravinnerhistorie

Det tok litt tid, men nå har vi fått tak i Extra-millionæren

Med telefonen avslått tirsdag kveld, fikk ikke mannen med seg at han var trukket ut som Extra-kandidat. Først dagen derpå fikk han millionbeskjeden fra Norsk Tipping.

UBESVARTE ANROP? Det kan vente gode nyheter i andre enden dersom du har ubesvarte anrop fra Norsk Tipping.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:22. mars 2022Endret:3. januar 2023

1 192 500kroner var summen det endte med for den heldige spilleren som ble trukket ut som Extra-kandidat tirsdag 22. mars. 

Men Extra-kandidaten, en mann i 50-åra fra Skien, svarte altså ikke på telefonen da vi ringte ham før tv-sendingen. Heller ikke senere på kvelden fikk vi svar.

«For tidlig med tull»

Onsdag morgen forsøkte vi på nytt, og da svarte telemarkingen. Den umiddelbare reaksjonen avslørte at han ikke hadde fått med seg hva som hadde skjedd.

– Hva? Kan det stemme? Kan du gjenta summen, spør en forfjamset vinner i den andre enden av Telefonen fra Hamar. 

Vi gjentar summen, og forklarer at han hadde to riktige tall på sitt spillebrett - som medførte nest høyeste premie. Det hele går imidlertid ikke helt inn. Vi blir satt på høyttaler, slik at datteren kan få høre det også:

– Én million-hundreognittitotusen-femhundre kroner.

– Nei? Det må være tull? Jeg orker ikke tull så tidlig på morgenen, kommer det fra datteren. 

Etter hvert siger det imidlertid inn for dem begge, og stemningen i boligen blir mildt sagt god. 

– Jeg har vært på en jobbreise, og for å få litt fred og ro var telefonen avslått tirsdag kveld. Men det var en veldig, veldig hyggelig beskjed å få i etterkant. Tusen takk, sier den glade vinneren. 

Kone-avklaring

Pengene skal brukes fornuftig, skal vi tro Skien-mannen, som nevner nedbetaling av litt gjeld og deling med familie som det viktigste.

– Noe skal vel gå til ren moro også, kanskje?

– Det kan hende, men slike ting må avklares med kona først, svarer mannen og humrer. 

Vinneren fra Skien ble for øvrig den 577. Extra-millionæren i spillets historie. Vinnerbrettet hadde han kjøpt via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som vant fin premie tirsdag kveld. Over 24 000 spillere sikret seg premie i Extra. Dette var noen av dem:

Første bilde

En mann i 80-årene fra Sandefjord i Vestfold og Telemark fikk første bilde. Kupongen han kjøpte på Narvesen Hvaltorget i Sandefjord, sikret han 72 660 kroner.

Første ramme

Fire spillere fikk første ramme og vant dermed 30 275 kroner hver. Dette var de heldige:

  • En kvinne i 70-årene fra Steinkjer i Trøndelag. Kvinnen kjøpte kupongen på Narvesen Steinkjer.

  • En mann i 50-årene fra Stavanger i Rogaland. Kupongen kjøpte han via mobil.

  • En mann i 50-årene fra hovedstaden, Oslo. Han kjøpte sin kupong via mobil.

  • En kvinne i 70-årene fra Oslo. Hun kjøpte også sin kupong via mobil.

Første brett

En mann i 60-årene fra Ørsta i Møre og Romsdal kapret premien for første brett med kupongen han kjøpte på internett. Mannen innkasserte 339 080 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 14 spillere. Dermed vant de 7 140 kroner hver.

Her er tirsdagens trekningsresultater!

Norsk Tipping gratulerer tirsdagens vinnere!

Ny Extra-trekning 29. mars

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er mars siste - nemlig tirsdag 29. mars.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler