Vant 1,7 mill i Extra

Vant 1,7 mill i Extra

FLOTT EXTRA-PREMIE TIL TRØNDELAG: Siste tirsdag i juli var det ei dame fra Melhus i Trøndelag som ble trukket ut som Extra-kandidaten. Hun vant en flott premie på 1,7 millioner kroner.

Foto: Adobe Stock

Vant 1,7 mill i Extra

Etter Extra-trekningen siste tirsdagen i juli var det ei dame fra Trøndelag som ble den heldigste, da hun ble trukket ut som Extra-kandidaten. Med 1,7 millioner kroner kan hun nå kalle seg nybakt Extra-millionær.

Tirsdag 26. juli bød på ny Extra-trekning. Ei heldig dame fra Melhus i Trøndelag ble trukket ut som den gjeve Extra-kandidaten. Hun hadde allerede vunnet en fin sum på 383 295 kroner i inngangpremie før hun skulle starte jakten på tallene på brettet sitt.

-Oi, dette blir spennende! Jeg skal bort til noen venner og følge med på trekningen, slik jeg gjør hver tirsdag. Mon tro jeg klarer å holde det hemmelig at det faktisk er jeg som er kveldens Extra-kandidat, ler den spente Melhus-kvinnen da vi ringer med den gledelige nyheten.

Gjorde et stort byks på premiestigen

Kvinnen startet spillet bra, med å plassere aller første tall på brettet sitt. Etter at alle tallene var trukket, satt hun igjen med to rette tall. Hun gjorde dermed et stort byks opp, og havnet til slutt på 1 724 840 kroner.

- Nå er jeg helt skjelven her, altså! Dette var helt fantastisk, sier vinneren glad når vi ringer opp igjen etter tv-trekningen. Hun hadde klart å holde spenningen ved å ikke fortelle vennene om den store nyheten før trekningen var over. Og det ble stor jubel da hun endelig kunne fortelle at det var hun som hadde blitt Extra-millionær denne siste tirsdagen i juli.

Melhus-kvinnen hadde levert spillet hos Coop Prix Hovin samme dag, og hun ønsker å holde seg anonym.

Vi gratulerer med den flotte premien!

NYHET: Nå kan du abonnere på ExtraNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere heldige Extra-spillere

Det var ikke bare Extra-kandidaten fra Melhus som vant en fin premie denne tirsdagen. Som vanlig var det flere premier som ble delt ut rundt om i Norge. Her er de aller heldigste:

Første bilde

To spillere kom i mål samtidig med første bilde. De vant 33 920 kroner hver.

  • Mann fra Oslo. Kupongen kjøpte han på Narvesen Munkelia.
  • Kvinne fra Fredrikstad i Viken. Kupongen kjøpte hun hos Spar Lakselv.

Første ramme

Én heldig spiller klarte å sikre seg første ramme. Det var en mann fra Kristiansand i Agder, og han vant en fin sum på 113 075 kroner.

Første brett

Også kun én spiller fant frem til første brett. Dette var en mann fra Stavanger i Rogaland. Han får nå en flott sum på 316 615 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Arneageren.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne tirsdagen fordelt på 12 spillere. De vant 8 330 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer!

Trekningsresultatene i Extra finner du alltid her 

Ny Extra-trekning 2. august

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være så heldig å få Telefonen fra Hamar vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. En brukbar inngangspremie er man sikret uansett. Neste Extra-trekning er tirsdag 2. august.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 1 751 958
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 70
  • Antall millionærer i 2021: 22
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 2 000 000 kr