extra

Torbjørn vant 2 mill. i Extra: I kveld er det nye sjanser

Tirsdag 25. oktober vant Torbjørn Slettedal fra Sæbø 2 millioner kroner som Extra-kandidat. Hvem blir nestemann opp i premiestigen?

HEI OG HOPP: En tirsdagskupong i Extra byr på 16 vinnersjanser. Flere av disse kan man virkelig bli hoppende glad av.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:30. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Torbjørn Slettedal fra Sæbø i Møre og Romsdal hadde hellet med seg og endte som Extra-kandidat sist tirsdag

Som Extra-kandidat har man mulighet til å stikke av med 2 millioner kroner dersom alt går den rette veien – og det gjorde det altså for den heldige Extra-spilleren fra Sæbø.

– Helt magisk

Extra-kandidaten har muligheten til å delta over telefon på tv-trekningen som sendes samme kveld på NRK2. Dette klarte ikke Slettedal å si nei til selv om han innrømmet å være litt nervøs i forkant.

- Ja, jeg gikk bare rundt meg sjøl. Jeg gikk opp til frua, og hun ble mer skjelven enn meg, fortalte Slettedal etter tv-trekningen.

Det fine var at han uansett hvordan det gikk var sikret inngangssummen på 200 155 kroner.

Det skulle vise seg at den heldige Møre og Romsdalingen hadde tre av de trukne tallene på spillebrettet sitt og dermed føyk han rett til topps på premiestigen hvor 2 millioner kroner ventet. 

– Det er magisk! Dette er helt fantastisk, og noe man bare drømmer om. Jeg har barn og barnebarn. Så det kommer til å dryppe noe på dem. Og vi skal til Gran Canaria om 14 dager, så da blir det litt feiring der, jublet Slettedal, som selvsagt også skulle feire litt samme kveld. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere premiemuligheter

På tirsdag starter vi med blanke ark, og dersom du har spilt Extra innen kl. 17.00 samme kveld har du også en sjanse til å ende opp som Torbjørn Slettedal.

Selv om man ikke blir trukket ut som Extra-kandidat er det fortsatt 16 andre vinnermuligheter per innleverte kupong.

Det deles hver tirsdag ut premier av ulik størrelse til de som klarer å fylle første bilde, første ramme og første brett – Extra kan minne litt om bingo. I tillegg finnes Extra-sjansen hvor en pott på 100 000 kroner deles mellom én og 25 tilfeldige spillere.

Man kan med andre ord få flere grunner til å smile litt ekstra på tirsdagskvelden.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler