Extra-kandidaten: – Jeg er så glad!

Extra-kandidaten: – Jeg er så glad!

KVART MILLION: En kvinne fra Horten går inn i desember med 247 315 kroner ekstra på konto.

Foto: Adobe Stock

Extra-kandidaten: – Jeg er så glad!

En kvinne fra Horten kan juble ekstra høyt etter tirsdagens Extra-trekning. Hun ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat. 

En kvinne i 60-årene fra Horten i Vestfold og Telemark ble tirsdagens Extra-kandidat, og med tittelen i boks, sikret hun seg nesten en kvart million kroner.

– Det er helt utrolig!

Som Extra-kandidat kan man vinne inntil 2 millioner kroner. Tirsdagens Extra-kandidat hadde ikke like flaks med tallene som ble trukket ut for å klatre oppover premiestigen, men likevel er man alltid sikret en inngangspremie som kandidat i spillet. Kvinnen vant dermed 247 315 kroner siste dag i november, og premien falt mildt sagt i smak:

– Er det mulig? Jeg er så lykkelig, du aner ikke, utbryter Extra-kandidaten

Kvinnen var uviten om premien da Norsk Tipping fikk kontakt med henne. Hun hadde sett på TV-sendingen, men slått av da hun ikke fikk full ramme.

– Jeg hadde håpet på full ramme, og jeg syns det var utrolig kjedelig å se at jeg ikke fikk det, så da slo jeg rett og slett av TV-en.. Men nå må jeg jo se på sendingen igjen, forklarer kvinnen mens hun flirer. Extra-kandidatens trekning er nemlig noe av det siste som skjer under TV-sendingen. Der ville hun sett sin egen kupong og hørt at det var en kvinne fra Horten som var tirsdagens Extra-kandidat.

– Dette betyr mye! For en julegave. Det skal bli noen ekstra fine gaver til barn og barnebarn i år, sier hun fornøyd.

Kupongen kjøpte hun på Narvesen lille torget i Horten.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som vant premie tirsdag kveld. Over 37 000 spillere sikret seg premie i Extra. Dette er noen av dem:

Første bilde

Fem spillere hadde første bilde og vant 13 725 kroner hver.

  • Kvinne fra Oslo. Kupongen kjøpte hun på mobil.
  • Kvinne fra Herøy i Møre og Romsdal. Kupongen ble kjøpt på Kiwi Myrvåg.
  • Mann fra Tromsø i Troms og Finnmark. Kupongen ble kjøpt på mobil.
  • Mann fra Åmot i Innlandet. Kupongen ble kjøpt via internett.
  • Mann fra Karlsøy. Kupongen ble kjøpt via mobil.

Første ramme

En kvinne fra Lebesby i Troms og Finnmark fikk første ramme, og vant dermed 114 375 kroner. Kupongen kjøpte hun på Mix Mossakiosken.

Første brett

En kvinne fra Stavanger i Rogaland fikk første brett, og vant dermed 320 250 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 14 vinnere som får 7 140 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

Nye muligheter neste tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 7. desember.

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 041 358
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52
  • Antall millionærer i 2020: 19
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 2 000 000 kr