extravinnerhistorie

Extra-kandidaten vant i sola på Kreta: - Jippi!

Tirsdag var det klart for den siste Extra-trekningen i mai. Det var en heldig mann fra Haugesund som ble trukket ut som Extra-kandidat og avsluttet våren litt over en halv million kroner rikere.

SOLJUBEL: Extra-kandidaten befant seg i solen på Kreta under kveldens trekning.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:31. mai 2022Endret:3. januar 2023

- Jippi! Det var knall, var mannens første reaksjon da han fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at han var trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat. 

Mannen i 60-årene er fra Haugesund, men var på ferie på Kreta da han ble oppringt med den hyggelige beskjeden.

- Jeg er på Kreta nå sammen med kona og vi ligger i sola i 28-29 varmegrader nå, forteller mannen som derfor er noe usikker på om han får sett trekningen på tv. 

- Jeg håper å vinne 2 millioner, så vi må satse på det, ler mannen og forteller at dersom han skulle gå til topps vil det dryppe litt på den nærmeste familien, samt at han skal betale ned litt lån.

Den ferierende mannen var allerede sikret en inngangspremie på 212 500 kroner – nå gjenstod det å se om ikke noen av tallene på spillebrettet hans ble trukket ut på kveldens trekning.

Hoppet opp på siste tall

Det ble en spennende kveld for paret på Kreta. Haugesunderen måtte vente helt til siste tall ble trukket før premien hans økte til 531 250 kroner.

- Det var en gledelig nyhet. Den beste og hyggeligste telefonen jeg har fått i mitt liv, sier mannen fornøyd etter sendingen og bekrefter at han og kona fikk med seg trekningen på nett-tv.

- Jeg var ganske rolig, men kona hoppet rundt her som en kasse kaniner, ler mannen. 

Mannen har ingen store planer for hva premien skal gå til, men sier de skal ut å spise middag i kveld for å feire. 

- Jeg har sittet i joggebuksen, men nå tar jeg på meg finstasen, sier mannen glad og klar til å feire en ekstra fin tirsdag på Kreta med kona.

Flere som var Extra-heldige

Som vanlig var det ikke bare Extra-kandidaten som fikk med seg en flott premie tirsdag kveld. Det var flere spillere som hadde hellet med seg 31. mai:

Første bilde

To spillere fikk første bilde og vant 31 545 kroner hver:

  • Mann fra Bjørnafjorden i Vestland. Kupongen kjøpte han på Rosvold Sport & Spillkiosk.

  • Mann fra Nærøysund i Trøndelag. Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Første ramme

Én kvinne fra Trondheim i Trøndelag var alene om å ha første ramme og vant en premie på 105 150 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

En mann fra Nordre Follo i Viken var også alene om å bli den første til å få fult brett. Premien hans ble på nøyaktig 294 425 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Extra Langhus.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 9 spillere som vant 11 110 kroner hver.

Tirsdagens resultater finner du alltid her

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnere.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny Extra-trekning 7. juni

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er den første i juni - nemlig tirsdag 7. juni.

Lykke til.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler