extravinnerhistoriefremside

Vant stort i Extra – igjen

En kvinne fra Loppa fikk en ekstra spennende halloween i nord da hun ble trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat.

EXTRA FLAKS? En kvinne fra Loppa vant solid premie i Extra for andre gang på selveste allehelgensaften.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:31. oktober 2023Endret:1. november 2023

Hver tirsdag trekker vi ut en Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det en kvinne fra Loppa i Troms og Finnmark som fikk den tittelen.

Som Extra-kandidat var hun allerede sikret en inngangspremie på 297 065 kroner, uansett hvordan det gikk under tv-trekningen. Bar det helt til topps kunne hun glede seg over 2 millioner kroner inn på bankkontoen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Spennende aften i nord

Extra-kandidaten fra Loppa befant seg hjemme da vi slo på tråden. Hun kunne avsløre at hun ikke skulle gå knask eller knep. Derimot ble planen å følge med på tv-sendinga på NRK2 for å se hvordan trekningen gikk.

– Så spennende! Kan du gjenta summen?

Kvinnen var uansett utfall sikret premien på 297 065 kroner, men gevinsten kunne bli større. Kvinnen forholdt seg likevel rolig – dette var nemlig ikke den største premien hun hadde vunnet i Extra.

– I 1997 vant jeg en halv million i Extra. Det blir spennende å se hva summen blir denne gangen, sier hun og flirer.

Vant over 740 000 kroner

Som Extra-kandidat var nordlendingen fra Loppa som nevnt sikret 297 065 kroner. Dersom hun hadde noen av de tilfeldig trukne tallene på vinnerbrettet sitt, ville premien bli høyere – og allerede på det tredje tallet spratt hun opp et hakk på premiestigen. De resterende tallene uteble, men likevel ble premien mer enn doblet. Kvinnen vant dermed 742 660 kroner med sitt spillebrett tirsdag kveld.

Extra-kandidatens kveld ble spennende selv uten spøkelser og godterijakt, og vinnergleden holdt hun heller ikke skjul på etter tv-sendingen.

– Jeg har fått sønnen min på besøk. Vi har sett på sendingen sammen og spist is. Jeg har kjøpt inn godteri i tilfelle noen ringer på døra i dag, men foreløpig har det ikke kommet noen, forteller den fornøyde vinneren.

– Dette var veldig moro. En fin førjulsgave. Jeg skal nok dele noe av premien med barna mine.

Vi gratulerer!

Extra
31. oktober 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 27 000 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 31. oktober – blant andre disse:

Første bilde

En mann i 50-åra fra Øygarden i Vestland fikk første bilde. Han sikret seg dermed 58 820 kroner. Kupongen kjøpte han via mobil.

Første ramme

En mann i 60-åra fra Østre Toten i Innlandet fikk tirsdagens første ramme. Med den ramma vant han nøyaktig 98 040 kroner. Kupongen kjøpte han på mobil.

Første brett

En kvinne i 70-åra fra Bergen i Vestland fikk første brett. Hun dro dermed i havn tirsdagens nest høyeste Extra-premie på 274 510 kroner. Kupongen kjøpte hun på Narvesen Åsane senter.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med fem vinnere som fikk en premie på 20 000 kroner hver.

2 mill. i potten

Tirsdag 7. november sparker vi i gang månedens andre Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler