extra

Hvem blir årets 12. Extra-millionær?

Tirsdag er det igjen duket for Extra-trekning på Hamar. Da kan du vinne inntil 2 millioner kroner.

EXTRA FLAKS: Tirsdag kan du bli millionær.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:5. juni 2023

Per dags dato har totalt 607 Extra-spillere blitt millionærer siden spillet startet opp i 1996. Skulle vi ha fordelt disse utover antall år Extra har eksistert, vil vi få et snitt på rundt 22,4 nye Extra-millionærer hvert år. Hittil i år har vi fått 11 – hvem blir den 12.?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Seks fylker med Extra-millionærer

Hittil i år er det seks fylker som har fått Extra-millionærer. Øverst troner Troms og Finnmark med sine tre ferske millionærer. Vestland har foreløpig to – samme med Trøndelag og Nordland. I Viken og Oslo bor det en hver. Når det sagt, så vil denne statistikken trolig se helt annerledes ut i utgangen av året. Men før den tid skal vi gjennom mange spennende Extra-trekninger. Allerede tirsdag 6. juni er det nye muligheter til å komme seg inn på Extra-millionær-kartet.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

2 mill. hver tirsdag

Extra er et spill med flere forskjellige premier av ulik størrelse. Det kan minne litt om bingo ved at det er om å gjøre å fylle ulike deler av spillebrettet sitt, og størrelsen på en eventuell premie avgjøres ut i fra dette.

Den gjeveste premien i Extra er på 2 millioner kroner. For å ha sjansen til å vinne den må du først bli trukket ut som Extra-kandidat. Det trekkes én kandidat hver tirsdag. Så er det om å gjøre å ha tre rette av seks tilfeldig trukne tall på sitt spillebrett.

Nye Extra-sjanser

Leverer du en Extra-kupong innen kl. 17:00 tirsdag, har du et lodd med i Extra-hatten. Så gjenstår det å se: Kanskje du blir årets 12. Extra-millionær?

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler