Romjulsspenning med Extra

Romjulsspenning med Extra

EXTRA-KANDIDATEN: Hvem blir den heldige uttrukne på tirsdag?

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Romjulsspenning med Extra

Tirsdag 29. desember kan man få en ekstra julegave dersom man er heldig. Romjulas Extra-kandidat trekkes ut, og har den heldige tre tall på sitt vinnerbrett toppes julen med 2 millioner kroner ekstra på konto.

Tidligere i desember ble en mann fra Bø i Nordland trukket ut som Extra-kandidaten. Han var sikret en inngangspremie på 215 510 kroner, men hadde maks flaks og gikk helt til topps på premiestigen hvor det lå 2 millioner kroner.

Millionær til havs

Mannen fra Bø kjøpte en Extra-kupong på mobilen samme dag som han gikk om bord på et lastefartøy han skulle jobbe til over nyttår. Ved overrekkelse av millionbudskapet var det flere følelser i sving hos den den heldige vinneren:

- Å, herregud. Å, herregud. Går det an, var mannens første reaksjon. 

- Det var vanskelig å dra i dag tidlig. Jeg har familie hjemme som blir uten meg i jula, forklarer vinneren.

Sakte, men sikkert, innså vinneren at han faktisk hadde vunnet og gledet seg til å ringe hjem til familien for å fortelle den gode nyheten.

Romjulsspenning

5. juledag, eller mer presist 29. desember, er det klart for årets siste Extra-trekning. Tirsdagskvelden byr dermed på både spenning og glede. 

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat. Kandidaten har mulighet til å vinne opptil 2 millioner kroner. 

            

Vinnersjanse Extra:

Vinnersjanse for førstepremien i Extra – som tilfaller den som trekkes ut som Extra-kandidaten – er 1:360 000 per kupong. Utdypende: Vinnersjanse for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er basert på antall deltakere. I Extra er det rundt 360 000 kuponger i spill hver trekning, og siden én solgt kupong trekkes ut, blir vinnersjansen ca. 1:360 000 per kupong.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 2 249 870
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 76
  • Antall millionærer i 2019: 19
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 2 000 000 kr