Extrakandidaten: - Er dette en tulletelefon?

Extrakandidaten: - Er dette en tulletelefon?

ADVENTSGAVE: Programleder Kjersti Gullvåg sender en fin sum til Extra-kandidaten fra Oppland tirsdag kveld.

Extrakandidaten: - Er dette en tulletelefon?

Ukens Extra-kandidat tvilte på at telefonen fra Norsk Tipping var ekte. 400.000 kroner er uansett på vei til mannens konto!

-Ringer du fra Norsk Tipping? Nei det kan jeg nesten ikke tro på, sier den svært skeptiske opplendingen.

Tirsdagens heldige Extra-kandidat er en mann fra Søndre Land. Han ble helt satt ut av at han var den heldige Extra-kandidaten med mulighet til å bli millionær.

Spill Extra her!

-Det tulleringes ofte

Mannen kan fortelle at han har blitt tulleringt til så mange ganger i det siste at han nesten regner med at det er tull også når han endelig får drømmetelefonen fra Hamar.

Som inngangssum hadde den heldige Extra-spilleren allerede sikret seg 400.000 kroner, men målet er toppen av premiestigen med hele 2 millioner kroner. 

-Altså 400.000 er ikke småtterier! Jeg er helt nummen i kroppen jeg nå altså, sier den glade vinneren når han skjønner at telefonsamtalen slett ikke er tull.

Det gikk dessverre ikke hele veien til topps på premiestigen for spilleren fra Søndre Land, ikke et eneste tall som ble trukket ut var å finne på mannens brett. Feiring blir det likevel for Extra-kandidaten.

-Ja dette ble veldig bra! Litt av en oppkvikker dette, tror nesten ikke det har gått helt opp for meg enda jeg, sier vinneren og ler.

Vinnerkupongen er kjøpt på Cirkel K Hov.

Vi gratulerer!

Spill Extra før tirsdag kl. 17.00

Flere heldige vinnere

Første bilde

Tre heldige spillere klarte å fylle første bilde samtidig. Hver seg vinner de 33.575 kroner.

  • Kvinne  fra Karmøy i Rogaland. Vinnerkupongen kjøpte kvinnen på Spar Kopervik.
  • Kvinne fra Levanger i Nord-Trøndelag. Kupongen kjøpte kvinnen på mobil.
  • Mann fra Østre Toten i Oppland. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

Tre spillere klarte å fylle ramme først. Hver seg vinner de 55.960 kroner.

  • Mann fra Bergen i Hordaland. Kupongen ble kjøpt på mobil.
  • Kvinne fra Stranda i Møre og Romsdal. Kupongen ble kjøpt på Rema 1000 Stranda.
  • Mann fra Sandnes i Rogaland. Vinnerkupongen kjøpte han på Coop Mega Brueland.

Første brett

Ei heldig kvinne fra Stranda i Møre og Romsdal var alene om å klare første brett. Det gir henne en premie på hele 470.100 kroner.

Men ikke nok med det. Kvinnen hadde allerede sikret seg en fin premie på første ramme. Dermed vinner den heldige Extra-kvinnen tilsammen  526.060 kroner! Vinnerkupongen kjøpte hun på Rema 1000 Stranda.

Extrasjansen

  • I Extra-sjansen er det hver tirsdag en pott på 100.000 kroner som deles mellom 1-25 personer. Denne gangen ble potten delt på 23 personer. Dermed ble det 4.345 kroner på hver. Her kan du se hvem som vant.

Extra sprer ekstra vinnerglede

Hver tirsdag i hele desember trekker vi ut en spiller som vinner 10.000 kroner hver. Alt du trenger å gjøre for å være med i adventstrekningene er å spille Extra den aktuelle uka. De første fem heldige Extra-vinnerne er klare. Se hvem som vant tirsdag 5. desember HER! 

Vi gratulerer alle vinnerne. Og husk; ta vare på hverandre til neste Extra-trekning! 

Spill en 5-ukers Extra nå!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000. Vinnersjanser for adventstrekningen er 1:720.000 ved en omsetning på 18 millioner kroner.)