extravinnerhistoriefremside

Aanuntaya (42) serverte mat – selv fikk hun servert 800 000 kroner

Aanuntaya fra Porsgrunn fikk en uventet telefon midt i arbeidstida – hun ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat.

EXTRA FIN SERVERING: Aanuntayas store lidenskap er å lage mat til andre. Tirsdag fikk hun selv en litt annen servering.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:3. oktober 2023Endret:4. oktober 2023

Hver tirsdag trekker vi ut en Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det Aanuntaya Alvsåker (42) fra Porsgrunn i Vestfold og Telemark som fikk den tittelen.

Som Extra-kandidat var Alvsåker allerede sikret en inngangspremie på 320 000 kroner, uansett hvordan det gikk under tv-trekningen. Bar det helt til topps kunne hun glede seg over 2 millioner kroner inn på bankkontoen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Tidlig «bursdagspresang»

Aanuntaya Alvsåker fra Porsgrunn var på jobb sammen med ektemannen, Daniel Alvsåker, da vi slo på tråden. Sammen driver de matvogna «Smakfull Thaimat» i Skien, derfor hadde ikke Alvsåker anledning til å delta på tv-sendingen, men en prat med oss tok de seg tid til.

– Hva? Dette er en flott og tidlig bursdagspresang. Aanuntaya har nemlig fødselsdag om et par dager. Da blir hun 43 år, sier ektemannen entusiastisk i det paret får den gode nyheten.

Som Extra-kandidat var Alvsåker sikret 320 000 kroner. Dersom hun hadde noen av de trukne tallene på vinnerbrettet sitt, ville premien bli høyere – og allerede på første tall spratt hun opp et hakk på premiestigen. De resterende tallene uteble, men likevel ble premien mer enn doblet. Alvsåker vant dermed 800 000 kroner med sitt spillebrett tirsdag kveld.

Extra
3. oktober 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Thailand neste

Allerede før tv-sendingen kunne paret avsløre at premien ville bli et godt bidrag til ferieturen de skulle på i desember. Da 800 000 kroner i premie var et faktum, da var også ferien i boks.

– Vi jobber stort sett hver dag året rundt, så en tur til Thailand for å slappe av blir veldig fint. Vi håper på å få være der fra midten av desember til slutten av januar.

– Nervene har roet seg nå, og vi er veldig fornøyde. Det er en veldig bra premie.

Vi ønsker paret god tur når den tid kommer og gratulerer igjen!

Vinnerkupongen kjøpte hun via appen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 22 000 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 3. oktober – blant andre disse:

Første bilde

En mann i 50-åra fra Kongsberg i Viken fikk første bilde. Han sikret seg dermed 60 480 kroner. Kupongen kjøpte han via mobil.

Første ramme

En mann i 60-åra fra Hustadvika i Møre og Romsdal fikk tirsdagens første ramme. Med den ramma vant han nøyaktig 100 800 kroner. Kupongen kjøpte han på Coop Prix Farstad.

Første brett

Også en mann, riktignok i 30-åra fra Sortland i Nordland, fikk første brett. Han dro dermed i havn tirsdagens nest høyeste Extra-premie på 282 240 kroner. Kupongen kjøpte han via appen.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 34 vinnere som fikk en premie på 4 165 kroner hver.

2 mill. i potten

Tirsdag 10. oktober sparker vi i gang månedens andre Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler