extravinnerhistoriefremside

Ble Extra-millionær under snømåkingen

En heldig mann fra Halden fikk en pangstart på det nye året da han sikret seg over 1,2 millioner kroner i Extra – og det mens han selv var opptatt med å måke snø ...

EXTRA-JUBEL: En mann fra Halden ble årets første Extra-millionær.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. januar 2024

Under årets aller første Extra-trekning var det en mann fra Halden i Østfold som trakk det lengste strået og sikret seg Extra-kandidat-tittelen.

Som Extra-kandidat var han sikret inngangspremien på 268 850 kroner, men dersom minst tre av seks tilfeldig trukne tall også var å finne på mannens spillebrett under tv-trekningen, ville han sitte igjen med en premie på 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Visste ikke om million-premien

Vi lyktes ikke i å få kontakt med Halden-mannen før trekningen. Den gikk likevel sin gang, og totalt to av de seks trukne tallene var å finne på Extra-kandidatens spillebrett. Dette var nok til å sikre ham en premie på nøyaktig 1 209 825 kroner.

Da vi gjorde nye forsøk på å nå mannen etter tv-trekningen fikk vi endelig napp. Det viste seg at haldenseren hadde vært ute og måkt snø da vi ringte første gangen. Han hadde dermed ikke fått med seg at Telefonen fra Hamar hadde ringt før vi til slutt endelig fikk snakket med ham. På spørsmål om han hadde noen anelse om hva oppringningen dreide seg om, svarer han lurt:

– Jeg kan jo tenke meg ... Det må vel være noe Extra-greier det?

Da var det bare for Norsk Tippings utsendte å avsløre den hyggelige premien på 1,2 millioner kroner.

– Oi! Det «vakke» dårlig. Det var en hyggelig forsinket julegave, svarer mannen, som ønsker å være anonym.

Den ferske Extra-millionæren kunne fortelle at han spiller Extra hver uke, og at han en gang for mange år siden dro i land en premie på 78 000 kroner.

Hva han skal bruke premien på kunne han også dele litt rundt.

– Jeg har noen barn og barnebarn, som sikkert skal få litt. Også har vi bestilt en ferietur i sommer, så jeg kommer nok til å bruke noe til den, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Extra Næridsrød.

Extra
2. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant under årets første Extra-trekning. Faktisk var det 38 744 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 2. januar – blant andre disse:

Første bilde

To vinnere var først ute med å fylle bildet og sikret seg en premie på 28 555 kroner hver. Disse var:

  • Kvinne fra Flekkefjord i Agder. Hun hadde kjøpt vinnerkupongen sin hos Martin Jensen Kiosk.

  • Kvinne fra Drammen i Buskerud, som kjøpte vinnerkupongen sin på mobil.

Første ramme

En kvinne fra Bergen i Vestland var den første til å fylle rammen, og kunne glede seg over en premie på 95 195 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Første brett

En heldig kvinne fra Færder i Vestfold og Telemark fylte første brett og kunne juble over en premie på 266 550 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 21 vinnere som fikk en premie på 4 760 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens Extra-vinnere!

Nye Extra-sjanser tirsdag 9. januar

Tirsdag 9. januar sparker vi i gang årets andre Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler