extravinnerhistoriefremside

Extra-kandidaten sikret seg 731 000 kroner

Tirsdagens Extra-kandidat ble en mann fra Alta som endte med en premie på 731 180 kroner.

EXTRA-HELDIG: Det var en mann fra Alta som trakk det lengste strået under Extra-trekningen tirsdag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. august 2023

Hver tirsdag trekker vi ut én Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det en mann fra Alta i Troms og Finnmark som fikk en hyggelig telefon før trekning.

Mannen var hjemme med familie da den uventede Telefonen fra Hamar kom. Til lyden av barneskrål kunne vi informere om at han som Extra-kandidat var sikret en inngangspremie på 292 470 kroner uansett utfallet av trekningen. Dersom det gikk helt til topps på premiestigen kunne han vente seg en premie på 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Klatret opp premiestigen

Altaværingen lovte å følge med på tv-trekningen hjemmefra. Fra sofakroken kunne han dermed se at ett av de seks tilfeldig trukne tallene var å finne igjen på spillebrettet hans. Dette var ikke nok til å sikre ham toppremien, men det holdt til at han klatrer ett trinn opp på premiestigen hvor 731 180 kroner ventet.

Deler premien

Det var en godt fornøyd vinner som svarte da vi ringte ham tilbake. Han hadde fulgt med på tv-trekningen sammen med familien og kunne forsikre oss om at det var god stemning i stua, selv uten toppremie.

– Jeg skal dele premien med barn og barnebarn. Selv har jeg alt jeg trenger, forteller Extra-vinneren, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på Norsk Tippings nettsider.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det 28 365 vinnere som kapret både små og store premier tirsdag 15. august – blant annet disse:

Første bilde

Tre Extra-spillere fylte første bilde og vant en premie på 20 290 kroner hver:

  • Kvinne fra Malvik i Trøndelag. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Indre Østfold i Viken. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Mix Askimtorget.

  • Kvinne fra Ringsaker i Innlandet. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Kiwi Næroset.

Første ramme

En kvinne fra Rana i Nordland var alene om å fylle første ramme og sikret seg en premie på 101 455 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Rema 1000 Langneset.

Første brett

En mann fra Eigersund i Rogaland var den eneste som fylte første brett og vant dermed en flott premie på hele 284 080 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 21 vinnere som fikk en premie på 4 760 kroner hver.

Extra
15. august 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

2 mill. på lur

Tirsdag 22. august sparker vi i gang en ny Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler