extravinnerhistorie

Extra: Hege (33) vant en halv million

Hege Stormyr fra Midsund fikk seg en skikkelig overraskelse da hun ble trukket ut som årets første Extra-kandidat: – Jeg sitter litt i sjokk ennå.

ÅRETS FØRSTE: Hege Stormyr ble den første Extra-kandidaten i 2022.privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. januar 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag 4. januar gikk årets aller første Extra-trekning av stabelen. Kveldens heldigste Extra-spiller ble Hege Stormyr (33) fra Midsund i Molde kommune i Møre og Romsdal. Stormyr var alene hjemme med barna tirsdag kveld og ble litt satt ut av å plutselig få en telefon fra Hamar.

– Hoho! Dette var overraskende, svarte Stormyr da hun fikk vite at hun som Extra-kandidat allerede var sikret inngangssummen på 225 205 kroner. Dersom det gikk hele veien til topps samme kveld ville hun til slutt sitte igjen med 2 millioner kroner. 

Opprykk på nest siste tall

Stormyr hadde ikke mulighet til å delta selv under TV-sendingen, men trekningen gikk sin gang likevel.

Det tok sin tid før det endelig skjedde noe, men på nest siste tall rykket hun til slutt opp et hakk fra inngangssummen og endte opp med en premie på pene 563 010 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vant på gammel lykkekupong

– Jeg sitter litt i sjokk ennå, sier Stormyr når Norsk Tipping tar kontakt etter trekning.

– Jeg var ikke helt sikker på om det stemte da dere ringte første gangen, og jeg må nok summe meg litt før det forhåpentligvis går opp for meg.

Stormyr pleier vanligvis ikke å spille Extra, men da hun hadde 50 kroner liggende på spillekonto etter å ha vunnet i Lotto, slang hun tilfeldigvis inn en Extra-lykkekupong som hun hadde liggende fra tidligere – og det var denne som sørget for at hun nå kunne juble over en halv million kroner.

Extra-kandidaten hadde sett trekningen sammen med barna, men det var ikke alle som var like spent på resultatet:

– Femåringen sovna rett før, men sjuåringen var gira, ler Stormyr.

Premien kommer godt med etter at Stormyr for noen måneder siden kjøpte et gammelt hus som hun nå planlegger å pusse opp. 

– Jeg kommer langt med en halv million, smiler hun.

 Norsk Tipping gratulerer!

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 4. januar. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

To spillere fylte første bilde og kan glede seg over 36 335 kroner hver:

  • Mann fra Kristiansand i Agder. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Fjord i Møre og Romsdal. Kupongen ble kjøpt på mobil.  

Første ramme

En kvinne fra Tønsberg i Vestfold og Telemark var alene om å fylle første ramme, og kunne dermed se seg godt fornøyd med 121 120 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil. 

Første brett

En heldig mann fra Kinn i Vestland var den eneste som fylte første brett og vant hele 339 140 kroner. Kupongen hadde han kjøpt hos Måløy Kro og Motell. 

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 20 vinnere som fikk 5 000 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, med mulighet til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 11. januar.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler