extravinnerhistorie

Extra-kandidaten holder gevinsten på 2 mill. hemmelig

En kvinne fra Etnedal i Innlandet kan etter tirsdagens Extra-trekning juble over en toppremie på 2 millioner kroner. Slik gikk det hele for seg ...

EKSTRA VAKKERT: 2 millioner kroner er på vei til naturskjønne omgivelser i Etnedal.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. juli 2021Endret:3. januar 2023

Tirsdag er kanskje ikke den dagen i uka folk flest forbinder med fest og moro. Likevel – for en kvinne fra Etnedal i Innlandet ble en ellers så hverdagslig tirsdag alt annet enn kjedelig da hun mottok Telefonen fra Hamar, med beskjed om at hun var trukket ut som kveldens Extra-kandidat.

Planlegger oppussing

 – Er det sant? Fantastisk! Det høres veldig bra ut, lo den overraskede kvinnen da Norsk Tipping forklarte at hun som Extra-kandidat allerede var sikret en inngangssum på 340 000 hyggelige kroner – og som alltid: gikk det rette veien samme kveld kunne hun sitte igjen med hele 2 millioner kroner etter trekning.

Etnedølen, som ønsker å være anonym, valgte heller å følge med på TV-trekningen sammen med mannen enn å delta selv. Hun røpet likevel litt om hva hun tenker å bruke premien på:

– Den skal gå til oppussing, feiring med familie og litt ekstra kos. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Strake veien til topps

Og feiring kan det nå bli – en ganske stor en også om hun føler for det, for her gikk det rett til topps for Extra-kandidaten. Av de seks tilfeldig trukne tallene fantes halvparten av dem på kvinnens spillebrett, og det var akkurat nok til at hun sikret seg toppremien på 2 millioner kroner.

Dårlig nattesøvn

Norsk Tipping snakket med den ferske millionæren dagen derpå for å lodde stemningen:

– Det er egentlig helt uvirkelig. Jeg tror det nesten ikke ennå.

Vinneren kunne fortelle om god stemning under TV-trekningen og "high fives" med mannen for hvert av tallene som gikk inn. På spørsmål om hvordan natten hadde vært, svarer hun:

– Jeg har sovet litt dårligere enn ellers. Det var litt av en opptur kan man si.

Å finne roen etter å plutselig ha blitt 2 millioner kroner rikere, kan forståelig nok være litt vrient. Vi får håpe søvnen bedrer seg og ikke går ut over andre ting, for å skylde på milliongevinsten kan hun ikke gjøre. Etnedølen og mannen har nemlig bestemt seg for at den skal forbli hemmelig.

– Det er litt festlig å vite i all hemmelighet at "wow", vi har plutselig fått litt ekstra midler. Innimellom må jeg stoppe opp litt og tenke "yes", avslutter hun lurt.

Vinnerkupongen hadde Extra-kandidaten kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer den Extra-heldige Etnedølen!

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 6. juli. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

En mann fra Kristiansund i Møre og Romsdal var den eneste som fylte første bildet og vant dermed 75 020 kroner. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

Første ramme

Fire spillere fylte første ramme og vant dermed 31 255 kroner hver: 

  • Kvinne fra Røst i Nordland. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Stavanger i Rogaland. Kupongen hadde hun kjøpt hos Havana - Magasinet AS.

  • Kvinne fra Notodden i Vestfold og Telemark. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Marked Gransherad.

  • Mann fra Lillestrøm i Viken. Kupongen hadde han kjøpt hos Narvesen Strømmen Storsenter.

Første brett

Én ekstra heldig kvinne fra Haugesund i Rogaland fylte første brett og vant dermed hele 350 095 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 16 vinnere som får 6 250 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat. Går det like bra som for den heldige kvinnen fra Etnedal, kan man kose seg med 2 millioner kroner ekstra på feriekontoen. Neste Extra-trekning er tirsdag 13. juli.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler