extravinnerhistorie

Extra-kandidaten: - Trodde det var en telefonselger

Tirsdagens Extra-kandidat valgte å ikke svare da Hamar-nummeret ringte tirsdag kveld. Et par timer senere var hun likevel strålende fornøyd med en premie på vei.

DET RINGER FRA HAMAR: Kvinnen fra Skien hadde flere ubesvarte anrop fra Hamar tirsdag kveld.Foto: Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:8. november 2022Endret:4. januar 2023

En kvinne fra Skien i Vestfold og Telemark ble trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat. Norsk Tipping forsøkte å få kontakt med henne i forkant av trekningen uten hell, og det hadde en nokså gjenkjennbar forklaring:

– Jeg så et nummer jeg ikke kjente og trodde det var en telefonselger, ler skienkvinnen når vi endelig får kontakt med henne etter tv-sendingen.

Extra-trekningen gikk sin gang uavhengig av ubesvarte anrop. Kvinnen hadde allerede sikret seg en inngangssum på 212 500 kroner som hun ville beholde uansett hvordan det gikk samme kveld. Øverst på premiestigen stod som alltid 2 millioner kroner, som kunne bli hennes dersom tre av de tilfeldig trukne tallene var å finne på kandidatens spillebrett.

212 500 kroner rikere

Dessverre gikk det ikke helt som håpet for kvinnen denne tirsdagen. Ingen av de trukne tallene matchet med spillebrettet og hun ble stående på inngangssummen – men sett fra en annen side: Extra-kandidaten er nå 212 500 kroner rikere enn hun da hun stod opp samme dag. 

– Jeg er kjempefornøyd, svarer vinneren, som før tv-trekningen hadde sjekket det ukjente nummeret og funnet ut at det var fra Norsk Tipping. 

Dermed hadde hun lagt to og to sammen og skjønt ut at det måtte dreie seg om Extra-trekingen samme kveld. Da programlederen nevnte at Extra-kandidaten var en skienkvinne som hadde kjøpt vinnerkupongen hos Narvesen Lietorvet ble det klinkende klart at det var henne det gjaldt – og trekningen ble brått ekstra spennende.

– Jeg hadde ikke fått sove om jeg fikk mer. Premien skal føres over til en sparekonto og brukes når jeg trenger det, sier hun fornøyd.

Extra-kandidaten ønsker å være anonym.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 40 000 spillere som kapret både små og store premier tirsdag 8. november. Her er de heldigste:

Første bilde

En kvinne fra Indre Østfold i Viken var alene om å komme først til fullt bilde. Hun sikret seg med det 61 595 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.  

Første ramme

Også her var én spiller alene om å være den første til å fylle rammen. En mann fra Ringsaker i Innlandet vant dermed 102 660 kroner. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil. 

Første brett

Til slutt ble det også kun én vinner som stakk av med premien for første brett. En veldig heldig kvinne fra Tromsø i Troms og Finnmark vant hele 287 450 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Coop Marked Lakselvbukt.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det tre spillere som ble trukket ut, og hver av de vant 33 330 kroner:

  • Mann fra Gjesdal i Rogaland. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Mann fra Bergen i Vestland. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Mann fra Sarpsborg i Viken. Vinnerkupongen hadde han kjøpt via Norsk Tippings nettsider. 

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Neste trekning er tirsdag 15 november.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler