extravinnerhistorie

Extra-kandidaten vant en halv mill. i bilen

Bilturen på vei til fotballsamling i Bardufoss ble nok ikke helt slik Extra-kandidaten hadde sett for seg. I løpet av kjøreturen ble hun nemlig over en halv million kroner rikere.

LØNNSOM BILTUR: Extra-kandidaten sikret seg en halv million kroner på vei til Bardufoss.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. april 2022Endret:3. januar 2023

Det var en kvinne fra Senja i Troms og Finnmark som tirsdag ble trukket ut som Extra-kandidat. Selv om det ikke gikk helt til topps, rakk hun så vidt å sikre seg en fin premie på 575 700 kroner samme kveld.

Klaff på siste tallet

Da Norsk Tipping tok kontakt før trekning satt den intetanende kvinnen i bilen på vei til Bardufoss og fotballsamling sammen med barnebarnet. Da vi avslørte at hun som Extra-kandidat hadde sikret seg en inngangssum på 230 280 kroner ble det god stemning i førersetet – og enda bedre ble det da hun fikk vite at hun kanskje kunne bli 2 millioner kroner rikere i løpet av kvelden. 

Senjakvinnen hadde en lang kjøretur foran seg og kunne derfor ikke delta under tv-trekningen – ikke var hun sikker på om hun fikk sett den heller.

– Men jeg skal høre om mannen min kan følge med for meg, ler hun. 

Det så lenge ut til at Extra-kandidaten måtte nøye seg med inngangssummen denne gangen. Ingen av de første fem tilfeldig trukne tallene var å finne på kvinnens spillebrett. Men så: På siste tallet ble det endelig klaff, og senjaværingen kunne klatre opp til en premiesum på 575 700 kroner.

– Kjære vene

Etter endt tv-trekning slo vi igjen på tråden til den heldige Extra-kandidaten. På det tidspunktet var hun vel fremme i Bardufoss, men hadde ennå ikke fått med seg resultatet av trekningen. 

– Kjære vene! Det er jo masse penger. Oi, så bra. Tusen takk, svarer den blide nordlendingen når vi serverer henne vinnerbeskjeden.

– Vi er jo godt voksne mennesker og har det meste. Derfor ønsker vi gjerne å gi en liten slant til barnebarna, svarer hun på spørsmål om bruk av premien.

Den blide Extra-kandidaten og barnebarnet skulle snart ta fatt på hjemreisen, og det spørs om det ikke ble en aldri så liten feiring i løpet av turen, i form av en is eller to, eller tre.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter tirsdagens trekning. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

Én heldig mann fra Sør-Aurdal i Innlandet var den eneste som fylte første bildet og kan glede seg over en premie på 67 055 kroner. Kupongen hadde han kjøpt hos Extra Nes i Ådal.

Første ramme

Fem spillere fylte første ramme, og kan se seg godt fornøyd med 22 350 kroner hver:

  • Kvinne fra Osen i Trøndelag. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Osen.

  • Mann fra Osterøy i Vestland. Kupongen hadde han kjøpt hos Extra Valestrand.

  • Mann fra Karmøy i Rogaland. Kupongen hadde han kjøpt hos Circkle K Skudeneshavn.

  • Kvinne fra Måsøy i Troms og Finnmark. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Havøysund.

  • Kvinne fra Karmøy i Rogaland. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Vedavågen.

Første brett

En skikkelig heldig spiller vant første ramme òg var alene om å fylle første brett. En kvinne fra Osen i Trøndelag vant dermed både 22 350 kroner for første ramme og 312 940 kroner for første brett. Snakk om flaks!

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Osen.

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 25 vinnere som vant 4 000 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, med mulighet til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 3. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler