eurojackpot

Får du en "finsk" reaksjon om du vinner 862 millioner?

Sist rekordpotten i Eurojackpot gikk, tok det tre måneder før vinnerne meldte seg. 

MULTIMILLIONÆR FREDAG? Kanskje du også trenger et sekund eller ti for å tenke deg om, dersom du får en multimillionær-beskjed fredag?Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:20. juni 2018Endret:2. januar 2023

WOW! Fredag er det ca. 862 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot. I tillegg kan du vinne ca. 258 millioner kroner i andrepremie.

Spill Eurojackpot her

- Måtte ha tid til å tenke

Førstepremiepotten i Eurojackpot har nådd svimlende høyder og har holdt seg på ca. 862 millioner kroner i noen uker nå. Forrige gang potten var så høy som den er akkurat nå, var i februar. Da gikk hele potten på nærmere 900 millioner kroner til fire finner.

I Finland er det, i motsetning til Norge, fortsatt mulig å spille lotterispill uregistrert hos kommisjonær. Dermed ante ikke det finske spillselskapet Veikkaus hvem vinnerne var, før de meldte seg for dem i mai.

- Vi måtte rett og slett ha litt tid til å fordøye dette og tenke over hva vi skulle gjøre med saken, fortalte en av de fire multimillionærene, før han la til at han var glad for at hunden ikke hadde spist opp vinnerkupongen.

Les mer om hvorfor finnene ble satt ut av storgevinsten her.

Garanterer millionær 

Det kan nok hende man trenger litt tid til å la det synke inn om man skulle være så heldig å klinke til med 5+2 rette og storgevinst fredag. Dersom det skulle skje, triller pengene uansett direkte inn på kontoen til spillerne her i Norge.

Og uansett om det blir storgevinst eller ei, trekker vi hver fredag ut en tilfeldig vinner blant alle spilte rekker. Vinneren kan juble for 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

Det er ikke så verst å ta med seg inn i sommerferien det heller. Lykke til!

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022 (Norge): 3 507 176

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2022 (Norge): 122

  • Høyeste premieutbetaling i 2022 (Norge): 436 230 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler