Får vi årets andre Extra-millionær i kveld?

Får vi årets andre Extra-millionær i kveld?

EXTRA: Hva med litt Extra-spenning på starten av året? Har man hellet med seg kan man stikke av med 2 millioner kroner.

Foto: Adobe Stock

Får vi årets andre Extra-millionær i kveld?

Bli med på årets andre Extra-trekning på tirsdag, hvor man kan spille om inntil 2 millioner kroner.

Tirsdag er det duket for årets andre Extra-trekning. Spiller man Extra er det hele 16 vinnersjanser og muligheten til å kapre den gjeve tittelen som Extra-kandidaten. Blir man trukket ut som Extra-kandidat, kan man spille om inntil 2 millioner kroner. 

Årets første Extra-millionær

Tirsdag 5. januar kunne en kvinne fra Eidsvoll i Viken starte det nye året med et millionglis om munnen. Hun ble trukket ut som Extra-kandidat og hadde dermed muligheten til å spille om toppremien på 2 millioner kroner. To av seks trukne tall gikk inn på kandidatens brett og det resulterte i en premie på nøyaktig 1 249 450 kroner.

- Det har ikke gått opp for meg enda, og jeg er spent på søvnen i natt. Dette var moro, nå blir det nytt kjøleskap, fortalte eidsvollingen til Norsk Tipping da millionpremien var et faktum.

LES OGSÅ: Over 1,2 millioner til årets første Extra-kandidat.

Extra mange vinnersjanser

Tirsdag skal det igjen trekkes en Extra-kandidat. Stemmer de trukne tallene overens med kandidatens brett, vinner vedkommende 2 millioner kroner og blir årets andre Extra-millionær. Det er riktignok flere måter å stikke av med fine premier på i spillet Extra. Leverer man en Extra-kupong for en femtilapp har man hele 16 vinnersjanser.

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 041 358
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52
  • Antall millionærer i 2020: 19
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 2 000 000 kr