extra

Får vi årets andre Extra-millionær i kveld?

Bli med på årets andre Extra-trekning på tirsdag, hvor man kan spille om inntil 2 millioner kroner.

EXTRA: Hva med litt Extra-spenning på starten av året? Har man hellet med seg kan man stikke av med 2 millioner kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:8. januar 2021Endret:2. januar 2023

Tirsdag er det duket for årets andre Extra-trekning. Spiller man Extra er det hele 16 vinnersjanser og muligheten til å kapre den gjeve tittelen som Extra-kandidaten. Blir man trukket ut som Extra-kandidat, kan man spille om inntil 2 millioner kroner. 

Årets første Extra-millionær

Tirsdag 5. januar kunne en kvinne fra Eidsvoll i Viken starte det nye året med et millionglis om munnen. Hun ble trukket ut som Extra-kandidat og hadde dermed muligheten til å spille om toppremien på 2 millioner kroner. To av seks trukne tall gikk inn på kandidatens brett og det resulterte i en premie på nøyaktig 1 249 450 kroner.

- Det har ikke gått opp for meg enda, og jeg er spent på søvnen i natt. Dette var moro, nå blir det nytt kjøleskap, fortalte eidsvollingen til Norsk Tipping da millionpremien var et faktum.

LES OGSÅ: Over 1,2 millioner til årets første Extra-kandidat.

Extra mange vinnersjanser

Tirsdag skal det igjen trekkes en Extra-kandidat. Stemmer de trukne tallene overens med kandidatens brett, vinner vedkommende 2 millioner kroner og blir årets andre Extra-millionær. Det er riktignok flere måter å stikke av med fine premier på i spillet Extra. Leverer man en Extra-kupong for en femtilapp har man hele 16 vinnersjanser.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler