extra

Får vi Extra-millionær nummer 623 på i kveld?

Hittil har vi fått 622 Extra-millionærer siden spillets oppstart. På tirsdag håper vi på nummer 623. Hvem vet? Kanskje blir det deg?

HA TELEFONEN KLAR: Har du lagret vinnernummeret vårt? Har du spilt Extra innen tirsdag kl. 17 og er skikkelig heldig, kan det være deg vi ringer.Foto: Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. mars 2024Endret:19. mars 2024

Siden Extra gikk på lufta for første gang i 1996 har nøyaktig 622 Extra-spillere opplevd å bli Extra-millionærer. Langt flere har fått erfare å bli trukket ut som Extra-kandidat.

Det har seg nemlig slik at ved hver Extra-trekning trekker vi ut én heldig spiller som får æren av å prøve seg som Extra-kandidat og sjansen til å sikre seg toppremien på 2 millioner kroner.

Forrige tirsdag ble den heldige en kvinne i 40-årene fra Luster i Vestland.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Var uvitende om premien

Vi lyktes ikke med å få tak i forrige ukes Extra-kandidaten før etter tv-trekningen. Lusterkvinnen hadde oppdaget det ubesvarte anropet fra Norsk Tippings vinnertelefon, men hadde ikke tenkt noe videre ut over det.

– Jeg så jeg hadde et ubesvart anrop og slo opp nummeret. Da kom det opp Norsk Tipping, men jeg trodde likevel det kunne være en tulletelefon, forklarte hun da vi snakket med henne etter trekningen.

Kvinnen var som Extra-kandidat sikret en inngangspremie på 400 000 kroner. Så gjenstod det å se om hun klarte å klatre oppover premiestigen og ende på toppgevinsten på 2 millioner kroner. Skulle hun det, måtte hun ha minst tre av de seks tilfeldig trukne tallene fra tv-trekningen på sitt spillebrett.

Dessverre skulle det vise seg at ingen av de trukne tallene gikk inn, og hun ble stående med innganspremien på 400 000 kroner. Men for kvinnen som verken var klar over at hun var blitt Extra-kandidat eller hvordan trekningen gikk, var det en rimelig hyggelig overraskelse som ventet da fikk da vi endelig fikk snakket med henne.

– Noe så artig. Og pengene kommer veldig godt med, for jeg har nylig kjøpt meg hus. Kjære vene, jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne så mye. For en god nyhet, svarte hun fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ringer vi på tirsdag?

Tirsdag 19. mars drar vi i gang en ny Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom Extra-kandidaten klatrer til topps på premiestigen. Blir det deg vi ringer?

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler