extrafremside

Får vi Extra-millionær nummer syv?

Så langt i år har elleve personer blitt trukket ut som Extra-kandidat. Kun seks har bikket millionen, og av disse er det kun én som har gått helt til topps og vunnet 2 millioner kroner. Hvordan blir neste Extra-ferd?

PREMIEDRYSS: Det skjer mer i Extra enn man kanskje skulle tro. Faktisk inneholder én kupong i alt 16 premiesjanser, for eksempel for ramme og bilde.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. mars 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Årets første kandidat–en mann fra Gamvik kommune i Finnmark–gikk til topps og sikret seg nettopp den summen tirsdag 3. januar i år.

Tirsdag 21. mars trekkes årets tolvte sett med vinnere. Kanskje klatrer også denne Extra-kandidaten hele veien til topps på premiestigen, slik at vi får årets andre toppremievinner?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Alltid flere vinnere i Extra

Det kan være verdt å merke seg at det ikke bare er Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie på tirsdagskveldene: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp.

I forrige uke var det for eksempel en kvinne fra Lillehammer som vant 283 310 kroner etter at hun var førstemann til å få første brett. Samtidig vant en kvinne fra Tromsø 60 706 kroner da hun ble den første som hadde første bilde.

Årets sjette Extra-millionær

Forrige uke ble en heldig mann fra Stryn i Vestland trukket ut som kveldens Extra-kandidat. Vestlendingen tok ikke telefonen tirsdag og han var derfor ikke med på trekningen selv. Uvitende om at han var kveldens Extra-kandidat, hadde mannen to av de trukne tallene på spillebrettet sitt.

Dermed vokste premien fra 249 655 kroner til 1 123 465 kroner.

— Første gangen du ringte satt jeg i en annen telefon, så jeg bare trykket deg bort. Hadde jeg visst det var du som ringte, hadde jeg avsluttet samtalen jeg var i, sa stryningen etter trekningen.

Mannen hadde sett på tv-sendingen og var akkurat ferdig med å sjekke kupongen sin da Norsk Tipping snakket med ham.

— Jeg så det var en fra Stryn som var Extra-kandidaten, men visste ikke det var meg, lo han.

— Dette var en veldig hyggelig beskjed å få. Nå var jeg heldig. Jeg skal ikke bruke pengene på å reise slik mange som vinner mye gjør. Jeg må tenke litt over hva de skal gå til, avsluttet den nybakte Extra-millionæren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik spiller du Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler