lottovinnerhistorie

Fem nye Lotto-millionærer

Fem heldige Lotto-spillere ble Lotto-millionærer og ca. 3,2 millioner rikere lørdag 27. mars.

LOTTO: Fem norske Lotto-spillere som har levert denne rekka kan nå kalle seg Lotto-millionærer.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:27. mars 2021Endret:2. januar 2023

Fem spillere fikk virkelig noe å feire lørdag kveld. De fem kan nå kalle seg Lotto-millionærer og gå påsken lyst i møte med over tre millioner hver i premie. 

Mann fra Lunner

- Du tuller nå? Er det sant? Er det noen som kødder? Jeg blir helt forstyrra jeg nå, sier en overrasket Lotto-millionær fra Lunner. 

- 3,2 millioner? Det var voldsomt. Jeg satt og så på landskampen og ble helt satt ut når du ringte. Jeg tror nesten ikke på det, men jeg må vel bare tro deg, sier han og ler. 

- Dette passet bra på alle vis, så jeg tar nok en øl i kveld for å feire. Jeg har hatt mange drømmer, så kanskje det blir nytt hus nå?

- Jeg tror jeg skal la dette synke inn. Det er jo mange ting man har hatt lyst på opp gjennom årene, men jeg skal tenke meg godt om nå, sier mannen fra Lunner. Han ønsker å være anonym.

Kvinne fra Sunnfjord

- Nei! Dette er ikke sant! Er det sant?

Det var en blid og og svært overrasket kvinne fra Sunnfjord som ble Lotto-millionær lørdag kveld. 

- Dette har jeg drømt om lenge så det er mest ikke til tro. Jeg kommer ikke til å få sove i natt.
Dette er ganske vilt, ja, sier hun og ler. 

Hun visste ikke helt hva hun skulle finne på med premien på 3,2 millioner, men hun ble veldig glad over at en gammel drøm hadde gått i oppfyllelse. Kvinnen ønsker å være anonym. 

Mann fra Halden

- Å fy f... Å vet du, dette er en drøm. Jeg hadde akkurat tenkt jeg skulle sjekke resultatene fra trekningen, sier haldenseren. 

- Jeg har spilt samme rekka i mange år, så dette var moro. Tusen takk! Og du, jeg ønsker å være anonym, sa en  fornøyd haldenser som vant 3,2 millioner kroner i Lotto lørdag kveld.

Kvinne fra Trondheim

Tusen takk! Jeg skjønte at jeg hadde vunnet, for jeg måtte sjekke i kveld. Jeg har klaget for meg selv mang en lørdags kveld over at jeg ikke har vunnet annet enn femtilapper, men dette var noe helt annet, sier hun og ler. 

Trondheimskvinnen var på hytta og koste seg, og ønsket å dele premien med sine barn. 

- Jeg må nok slå ut håret litt selv også, og pusse opp hytta litt. I disse tider blir det ikke noe særlig til reising men det blir nok litt reising etterhvert. Mine to sønner skal nok også få litt. Det er nå, i ungdommen de trenger pengene, sier den blide Trondheimskvinnen som vant 3,2 millioner kroner. 

Mann fra Bærum

Vi fikk kontakt med vinneren fra Bærum søndag. I morgentimene oppdaget mannen at han hadde vunnet stort, og var godt fornøyd med å være nyslått Lotto-millionær. 

- Vi trodde det var en telefonselger som forsøkte å komme i kontakt med oss i går kveld, men forsto i dag at det var Norsk Tipping, sier bæringen som hadde nytt tilværelsen som Lotto-millionær i noen timer da Norsk Tipping ringte. 

Gratulerer til våre ferske Lotto-millionærer!

Dette er Lotto-rekka fra 27. mars, i stigende rekkefølge:

10 - 14 - 19 - 21 - 26 - 28 - 31

Tilleggstall: 22

45 nye Lotto-millionærer på påskeaften

Påskeaften er det igjen Supertrekning i Lotto,Fire ganger årlig gjennomføres det en ekstra trekning i Lotto, hvor vi trekker mange millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning og foregår sammen med Lottos hovedtrekning på NRK1 lørdag kveld.

Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke du har spilt blir til én deltakelse (ett lodd) i trekningen. Jo flere Lotto-rekker du spiller, jo flere deltakelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel en femukerskupong med ti rekker, har du sikret deg 50 deltakelser i trekningen.

(Vinnersjanse Supertrekning: ca. 1:5,5 mill. per rekke)

Lykke til!

(Sak oppdatert 28.03.2021 kl.14.24)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler