flaxvinnerhistorie

Fem nye vinnere: Vant gavekort eller mobil til 10 000 kroner

Vi har trukket ukens fem nye vinnere av tre mobiltelefoner og to gavekort i JubileumsFlax-konkurransen. Les om vinnerne her.

KONKURRANSE: Dette er de fem vinnerne fra andre trekning, men vi har fortsatt en trekning igjen i uke 36. Les mer om hvordan du kan delta i saken.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbForfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:24. august 2020Endret:2. januar 2023

Flax fyller 25 år hos Norsk Tipping. De som kjøper vårt JubileumsFlax-lodd kan registrere loddet sitt for å delta i en tilleggstrekning og vinne mobiltelefoner eller gavekort til 10 000 kroner. Mandag 17.08 trakk vi de fem første vinnerne og mandag 24.08 trakk vi de fem neste vinnerne. 

Siste trekning holdes mandag 31.08 og da trekker vi hele 9 vinnere av mobiltelefoner og 6 vinnere av gavekort!

Ukens heldige vinnere:

Gavekort til en verdi av 10 000 kroner

Vera Beate Wangsmo fra Drøbak:

- Dette er midt i blinken, er Vera Beates første reaksjon.

- Jeg har nettopp flyttet, så gavekortet vil bli brukt på ting i det nye huset. Kjøleskap og komfyr står på ønskelisten, så dette var en super beskjed å få, sier hun. 

Anne-Birthe Myklebust fra Ørsta:

- Helt fantastisk, tusen takk, sier Ørsta-kvinnen da vi kommer i kontakt med henne. 

- Jeg planlegger å lage en vinterhage, så veldig kjekt med gavekort, sier den glade vinneren. 

Mobiltelefon til en verdi av 10 000 kroner

Øystein Lindby-Aas fra Vang:

- Oioi! Ja tusen takk for det. Det var moro, sier Vangssokningen som var midt i matpausa når vi ringte.

- Jeg har hatt flaks tidligere hos Norsk Tipping, men akkurat noe slik har jeg ikke vunnet før, så det var moro, sier den blide vinneren Øystein Lindby-Aas fra Vang. 

Børge Skarlo fra Trondheim:

 "Gratulerer med ny mobiltelefon" sa vi når Børge Skarlo tok telefonen, og reaksjonen kom kontant.
- Nei gærning! svarte trønderen og lo godt. 

- Det var kjekt, ja! Jeg liker jo Flax og har hatt litt vinnerlykke før. Ikke med JubileumsFlax, men med Flax for Livet. Jeg vant 20 000 kroner i måneden i 20 år for fem år siden, så det går sin gang, men det var moro å vinne mobiltelefon. Den første jeg ringer blir sønnen min, sier den blide vinneren Børge Skarlo fra Trondheim.

Line-Karin Olaussen fra Sørvik:

- Æ ser jo det er Norsk Tipping, herregud jeg blir jo helt svett. Har jeg vunnet en mobil? Jeg pleier å levere spill hos Norsk Tipping men har bare vunnet småpremier før, så tusen takk. Det var moro, sa Linn-Karin Olaussen fra Sørvik.

Vi gratulerer alle vinnerne!

Flere trekninger 

Norsk Tipping feirer altså 25-årsdagen til Flax med en eksklusiv loddutgave, JubileumsFlax. I tillegg feires bursdagen med en tilleggstrekning, hvor alle med et fysisk JubileumsFlax-lodd kan delta. 

Skrap JubileumsFlax her

Dersom du er så heldig å vinne kan du velge mellom to premier: en valgfri mobiltelefon til verdi av 10 000 kroner eller et universalgavekort til verdi av 10 000 kroner. Totalt 15 mobiltelefoner og 10 gavekort skal deles ut i løpet av tre trekninger.

Siste trekning holdes mandag 31.08 og da er det hele 9 vinnere av mobiltelefoner og 6 vinnere av gavekort!

Slik deltar du i trekningen

 1. Sørg for å ha et gyldig JubileumsFlax-lodd kjøpt i kiosk, butikk eller på bensinstasjonen i perioden 10. august – 30. august 2020

 2. Gå inn på kampanjesiden www.kampanjeflax.no

 3. Ta bilde av ditt fysiske JubileumsFlax-lodd

 4. Registrer navn, telefonnummer og ønsket premie

Fristen for å delta i tilleggstrekningene er kl. 23.59 - kvelden før trekning: Trekning er søndag 16., 23. og 30.august.

Trekningsdatoer

Norsk Tipping trekker vinnere på følgende datoer:

Mandag 17. august:

 • 3 vinnere av mobiltelefoner 

 • 2 vinnere av gavekort

Mandag 24. august:

 • 3 vinnere av mobiltelefoner 

 • 2 vinnere av gavekort

Mandag 31. august:

 • 9 vinnere av mobiltelefoner

 • 6 gavekort

Vinnersannsynlighet tilleggstrekning: 1:antall deltagende lodd pr. premie 

Vinnerne ringes opp på trekningsdagen. Du har én deltakelse per JubileumsFlax-lodd pr premie, og du kan registrere så mange unike lodd du vil i perioden.

Lykke til!

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

 • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

 • Antall millionærer i 2019: 45

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler