flaxvinnerhistorie

Disse fem vant mobiltelefon og gavekort til 10 000 kroner

Vi har trukket vinnere av tre mobiltelefoner og to gavekort i JubileumsFlax-konkurransen. Les om vinnerne her.

KONKURRANSE: Dette er de fem vinnerne fra første trekning, men vi har to trekninger til. Meld deg på!Sine Nesvaag
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. august 2020Endret:2. januar 2023

Flax fyller 25 år hos Norsk Tipping. Vi har et JubileumsFlax-lodd som man kan registrere loddet sitt for å delta i en tilleggstrekning og vinne mobiltelefoner eller gavekort til 10 000 kroner. Mandag trakk vi de fem første vinnerne!

Dette er de heldige:

Gavekort til en verdi av 10 000 kroner

Adele Kristiansen fra Lismarka:

- Seriøst, er det sant? Nå ble jeg veldig glad. Det hadde jeg aldri trodd, for jeg vinner aldri noe, sier Adele Kristiansen.

- Jeg ble helt paff nå, sier Kristiansen videre.

Edna Pedersen fra Uthaug:

- Tusen takk! Å, gurimalla altså. Dette hadde jeg aldri trodd. En kjempebra start på uken, sier Edna Pedersen.

Foreløpig vet hun ikke helt hva hun skal bruke gavekortet til.

- Ikke noe som jeg kommer på i farta. Jeg må tenke litt på det, sier hun.

Mobiltelefon til en verdi av 10 000 kroner

Jolanda Nijman fra Eidslandet:

Nei, tuller du? Jøss, så kjekt. Wow! Dette var veldig morsomt, sier Jolanda Nijman.

- Det meste jeg har vunnet tidligere er vel 500 kroner og jeg tipper at jeg har skrapet Flaxlodd fra tid til annen i ti år, så dette var jo moro. Det er alltid kjekt å få ny telefon og den gamle kan godt byttes ut nå, sier hun.

Hanne Prestrud fra Stavsjø:

- Dette var artig! Det hender jeg jeg har flaks og "detter litt innpå", særlig i slike konkurranser. Lotto og lignende spill har jeg til gode å vinne stort i, sier den blide vinneren fra Stavsjø.

- Det var en artig start på uka. Jeg jobber i en Coop sjøl, så det hender jeg skraper og tester nye lodd som nå, sier Stavsjø-dama som nå kan velge seg ut en mobil til 10 000 kroner. 

Susanne Brandsdal fra Olsvik:

Gud så fantastisk, nå ble jeg veldig glad. Dette var skikkelig luksus, så tusen takk, sier vinneren fra Olsvik.

- Dette var supert, jeg har jo bare vunnet noen småpremier tidligere. Jeg tror jeg skal spandere ny mobil på sønnen min, jeg. Han har nemlig bursdag snart, sier hun. 

Vi gratulerer alle vinnerne!

Flere trekninger 

Norsk Tipping feirer altså 25-årsdagen til Flax med en eksklusiv loddutgave, JubileumsFlax. I tillegg feires bursdagen med en tilleggstrekning, hvor alle med et fysisk JubileumsFlax-lodd kan delta. 

Skrap JubileumsFlax her

Dersom du er så heldig å vinne kan du velge mellom to premier: en valgfri mobiltelefon til verdi av 10 000 kroner eller et universalgavekort til verdi av 10 000 kroner. Totalt 15 mobiltelefoner og 10 gavekort skal deles ut.

Slik deltar du i trekningen

 1. Sørg for å ha et gyldig JubileumsFlax-lodd kjøpt i kiosk, butikk eller på bensinstasjonen i perioden 10. august – 30. august 2020

 2. Gå inn på kampanjesiden www.kampanjeflax.no

 3. Ta bilde av ditt fysiske JubileumsFlax-lodd

 4. Registrer navn, telefonnummer og ønsket premie

Fristen for å delta i tilleggstrekningene er kl. 23.59 - kvelden før trekning: Trekning er søndag 16., 23. og 30.august.

Trekningsdatoer

Norsk Tipping trekker vinnere på følgende datoer:

Mandag 17. august:

 • 3 vinnere av mobiltelefoner 

 • 2 vinnere av gavekort

Mandag 24. august:

 • 3 vinnere av mobiltelefoner 

 • 2 vinnere av gavekort

Mandag 31. august:

 • 9 vinnere av mobiltelefoner

 • 6 gavekort

Vinnersannsynlighet tilleggstrekning: 1:antall deltagende lodd pr. premie 

Vinnerne ringes opp på trekningsdagen. Du har én deltakelse per JubileumsFlax-lodd pr premie, og du kan registrere så mange unike lodd du vil i perioden.

Lykke til!

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

 • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

 • Antall millionærer i 2019: 45

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler