Fikk Flax-lodd som takk for serveringshjelp - ble millionær

Fikk Flax-lodd som takk for serveringshjelp - ble millionær

GLEDESSJOKK: Jeg trodde ikke jeg hadde vunnet, for jeg så jo etter tre like symboler, og da 25.- og 50.- men datteren min sa plutselig at "Her står det jo en million tre ganger, mamma".

ill: Elise Monsbakken Solås

Fikk Flax-lodd som takk for serveringshjelp - ble millionær

En heldig dame fra Gjøvik-området hjalp til med å servere på en fest. Som takk fikk hun en vinflaske og MillionFlax-lodd. Dermed ble hun millionær.

Gratulerer som Flax-millionær!
- Takk! Fy søren, det var kjempeartig. Jeg har dobbeltsjekka ganske mange ganger, kan du si. Men når det ringer fra Norsk Tipping kan jeg begynne å tro på at jeg er millionær, sier den blide damen i førtiårene fra Gjøvik-området. 

Hvordan skjedde dette?
- Jeg hadde hjulpet til med noen tjenester, så jeg fikk en flaske vin og et par Flax-lodd. Jeg trodde ikke jeg hadde vunnet, for jeg så etter tre like symboler, og da med 25.- og 50.- men datteren min sa plutselig at "Her står det jo en million tre ganger, mamma".  Jeg synes jo litt synd på hun som ga meg loddet, men jeg er jo så glad, sier hun og ler. 

Skal dere finne på noe gøy for premien?
- Her i huset har vi en som er veldig ivrig på Barcelona og fotball. Ellers vet jeg ikke helt. Kanskje blir det bytte av bil og selvfølgelig skal vi betale ned litt gjeld. Det kom veldig beleilig nå før jul, sier hun fornøyd.

Har dere feiret at du har blitt Flax-millionær?
- Feiret? Nei det har jeg ikke rukket, haha! Kanskje vi spiser middag ute i kveld? Vi finner nok på noe, sier hun fornøyd.   

Vårt mest populære lodd

MillionFlax er vårt mest populære Flaxlodd. Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet!

MillionFlax er også den perfekte vertinnegaven, som bordkort på tallerkenen når det er fest, eller som spontanoverraskelse til venner eller gode kollegaer på jobben.

Spill MillionFlax her.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600.000)