lotto

Fikk gladnyhet på fest: vant 7 millioner

Lørdag fikk en mann i 20-åra fra Marker i Østfold Telefonen fra Hamar. Resultatet han så i appen vil han trolig sent glemme.

TELEFONEN FRA HAMAR: Alt annet enn telefonsalg.Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:30. mai 2024

Se for deg å åpne Norsk Tipping appen, sjekke resultater og dermed få opp beskjeden om at du har vunnet 7 millioner kroner. Akkurat dette skjedde en mann i 20-åra fra Marker lørdag kveld.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Festlig helg ble brått enda festligere

Den unge mannen fra Marker var på fest med gode venner da vi ringte lørdag for å gi ham den gode nyheten, men det var ikke bare lett å få mannen i tale.

– Jeg tar aldri telefonen hvis det er telefonsalg, noe jeg trodde det var, forklarte Marker-mannen.

Derfor hadde flere av kompisene tatt telefonen til den uvitende millionæren. Etter hvert fikk vi riktig mann i tale og ba han da om å sjekke Lotto-resultatet i appen mens vi hadde han på tråden. Da sto jubelen i taket i Østfold.

– Det er helt sykt, sa han lørdag kveld.

Fornuftige fremtidsplaner

Onsdag formiddag ringte vi mannen og samboeren hans for å høre hvordan det gikk og hvordan livet som nybakt millionær var.

– Det var en fin helg, og det var artig å se summen på konto. Det var riktignok rart å våkne søndag, men formen var helt fin etter festlighetene.

Lørdag publiserte vi en artikkel med Lotto-resultatene og mannens reaksjoner på budskapet. Den artikkelen ble også publisert på Norsk Tippings Facebook-side samme kveld. Mannen hadde lest kommentarfeltet og ønsket i utgangspunktet å takke alle for hyggelige gratulasjoner, men han bet seg særlig merke i en kommentar.

– Det var en som hadde kommentert at jeg kom til å sløse bort alle pengene.

Det er langt i fra Lotto-millionærens planer:

– Nå har vi vært så heldige. Dette er sånt som egentlig ikke skjer, men så skjedde det. Dette er en kjempemulighet til å nedbetale lån, men også investere. Vi er kanskje litt kjedelig der … men vi skal tenke oss godt om, sier den unge mannen og samboeren hans.

– Vi er rett og slett overlykkelige.

Vi gratulerer paret igjen!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Din tur lørdag?

Mange drømmer om å få Telefonen fra Hamar med beskjed om at nettopp de har blitt Lotto-millionær. Lørdag kan det skje nettopp deg, med ca. 14 millioner kroner i potten. Kanskje vi snakkes?

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler