nabolagetvinnerhistorie

Finnmarking vant 1 million i Nabolaget: – Dette ble en artig fredag

Det ble en annerledes og artig start på helgen for en kvinne fra Nuvsvåg i Loppa kommune. Hun ble nemlig trukket ut som fredagens hovedvinner i Nabolaget.

VINNER-NABOLAG: Fredagens millionvinner fra Nuvsvåg og hennes nærmeste spillende naboer, sikret seg alle premier i fredagens Nabolaget-trekning.Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. mars 2024

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Fredagens heldigste ble en kvinne fra bygda Nuvsvåg i Loppa kommune i Finnmark, som vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Kjente igjen nummeret

På tredje forsøk fikk vi tak i den ferske Nabolaget-millionæren på telefon. Da hadde hun allerede sjekket kupongen og var klar over at hun hadde vunnet.

– Jeg kjente igjen nummeret og hadde lagret det på telefonen, forteller kvinnen og legger til at hun ikke hørte telefonen de to første gangene da den lå i et annet rom.

– Jeg kikket på kupongen min og da så jeg at jeg hadde vunnet 1 million, stråler kvinnen fornøyd.

– Dette hadde jeg virkelig aldri trodd!

– Det er mye penger å vinne 1 million, også er det så mange jeg vil dele den med, sier kvinnen og legger til at hennes nærmeste skal få glede av premien.

En artig start på helgen

Kvinnen forteller at hun er fast Nabolaget-spiller og at det er noe hun kommer til å fortsette å være fremover.

– Det var noen som vant 1 million i området her før en gang, men da hadde ikke jeg spilt. Det hadde jeg heldigvis i dag, så det kommer jeg til å fortsette med, ler hun.

– Dette ble en artig fredag, avslutter hun lattermild og glad.

Kupongen hadde hun kjøpt på Snarkjøp Nuvsvåg.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til 50 kroner. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Nuvsvåg:

  • Flaktveit i Vestland

  • Røros i Trøndelag

  • Hønefoss i Buskerud

  • Steinkjer i Trøndelag

  • Sagstua i Innlandet

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler