flaxvinnerhistorie

Flax 50X Pengedryss: Tre millionvinnere på 10 dager

I løpet av en drøy uke har tre glade personer blitt millionærer etter å ha skrapt 50X Pengedryss.

MILLIONOVERRASKELSE: Tre heldige personer kan kalle seg millionærer etter å ha skrapt 50X Pengedryss.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:21. juni 2021Endret:3. januar 2023

Flax 50X Pengedryss har toppremie på 1 million kroner, og nylig fikk to kvinner og en mann overført dette beløpet på konto etter å ha skrapt seg til topps på premiestigen.

Da ble det naturlig nok stor jubel tre steder i landet. 

Vant 1 mill. på første forsøk

Den første vinneren, en kvinne fra Sunnmøre, skrapte seg til millionær på mobilen 15. juni. 

- Jeg var inne på mobilen for å levere kuponger på blant annet Vikinglotto og Joker. I den forbindelse kom jeg over 50X Pengedryss - et Flax-lodd jeg ikke hadde prøvd før. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse, sier kvinnen.   

Første gang hun prøvde 50X Pengedryss ble hun altså millionær. 

– Det er helt utrolig, sier en svært glad vinner - som svarer dette på hva pengene skal brukes på:

– Jeg har vært i kontakt med banken og betalt litt ned på huslånet. I tillegg har jeg satt opp aksjesparekonto til barna. Resten av pengene skal få stå på sparekonto. Vi kommer til å leve som normalt, men det er godt å ha den tryggheten pengene gir.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Drømmer om Panama-tur

Seks dager etter at kvinnen fra Sunnmøre ble millionær, fikk en Asker-kvinne i 40-åra oppleve det utrolige ved å se summen 1 million kroner dukke opp på skjermen.

- Jeg satt på sofaen med datteren min da jeg skrapte frem 50 000x20 på skjermen. Jeg ble helt satt ut.

Kvinnen skrapte frem millionen rett før leggetid, dermed ble det en natt uten så mye søvn for den ferske millionæren.

- Jeg ble så sjokkert og skjelven. Arbeidsdagen i dag har gått greit. Det vil si ... det er ganske hektisk på morgenen så jeg sjekket kontoen min først på formiddagen, og der var plutselig millionpremien på konto. Jeg må nok ta igjen et par timer med jobb senere, forklarer hun lattermildt.

Asker-kvinnen har ingen konkrete planer for premien annet enn å glede barna, men hun har noen drømmer som kanskje skal gå i oppfyllelse.

- Jeg har veldig lyst til å ta med kjæresten min til Panamakanalen etter hvert.

- Jeg er vanvittig glad. Dette er enormt. Det er veldig mye penger, avslutter den fornøyde kvinnen.

Trodde han hadde vunnet en hundrings

Torsdag 24. juni ble virkelig en merkedag for en Oslo-mann i slutten av 40-åra. Til forskjell fra de to kvinnelige vinnerne, hadde mannen kjøpt et fysisk 50X Pengedryss-lodd. 

- Det har vel egentlig ikke gått opp for meg ennå, sier en glad vinner til Norsk Tipping dagen etter at han skrapte seg til millionær.

Han trodde først at premiesummen var vesentlig lavere. 

- Jeg har vunnet 100 kroner på dette loddet tidligere, og trodde først det var det jeg hadde vunnet igjen. Så forsto jeg at det var vesentlig mer, sier han.

- Hvordan skal pengene brukes?

- Jeg har ikke rukket å tenke så mye på det, men trolig skal jeg betale ned litt på gjelda. Uansett må jeg si at jeg er veldig, veldig glad, svarer Oslo-mannen. 

Loddet kjøpte han på Narvesen Byporten.  

Norsk Tipping gratulerer de heldige Flax-vinnerne!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler