flaxvinnerhistorie

Bjørnar byttet inn julekalender - ble MillionFlax-millionær

Det ble jubel i stua da Bjørnar skrapte frem tre millionsymboler lørdag 2. januar.

Det nye MillionFlax loddet er ute hos kommisjonær nå.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:4. januar 2021Endret:2. januar 2023

Bjørnar Henningsen (43) fra Harstad gikk inn i det nye året som millionær etter at han skrapet frem tre millionsymboler lørdag 2. januar.

Flax kan skrapes digitalt her

Stue-jubel

Bjørnar var på nærbutikken og byttet inn Flax-julekalendere som hadde gitt premie. Han tok blant annet med seg to MillionFlax-lodd hjem, og skrapte sammen med familien. Bak skrapefeltet på et av Flax-loddene skjulte det seg tre millionsymboler.

- Det er helt utrolig, veldig gøy! Det ble jubel i stua, for å si det sånn, fortalte en lykkelig harstadværing til Norsk Tipping.

Les også: -Fulgte magefølelsen - kona ble millionær med MillionFlax

Fornuftig

Da vi snakket med Bjørnar noen dager etter, hadde han roet seg ned, og gjort seg noen tanker om hvordan premien skal brukes. 

- Premien kommer godt med i disse tider, men den skal brukes fornuftig. Det blir nok litt på huset, litt nyttige ting, og så ønsker vi å reise litt når det blir anledning til det etter hvert.

Vinnerloddet ble kjøpt på Rema 1000 Bergseng i Harstad. 

Vi gratulerer så mye! 

Fysisk flax kan kjøpes hos Norsk Tippings kommisjonærer, i kiosker eller dagligvare. 

Flax kan også skrapes digitalt


            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler