flax

I dag er det farsdag - Gi far Flax Julekalender

Ikke plag faren din med sokker, slips og annet tjafs. Gi ham spenning og moro. Gi ham Flax julekalender - den  perfekte farsdagsgaven som du finner hos alle Norsk Tipping sine kommisjonærer. 

FARSDAGSGAVE: I dag skal far feires. Flax Julekalender er den perfekte farsdagsgaven.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:28. oktober 2019Endret:2. januar 2023

I dag er det farsdag - en fin tradisjon hvor vi gjør stas på pappaer. For mange skranter det litt på kreativiteten når det kommer til gaver. Hvor gøy er det å få et sokkepar eller et slips, og fedre flest har som oftest nok verktøy i boden. 

Annerledesgaven

En frokost på senga, en gave, eller en gratulasjon. Det er den lille oppmerksomheten som er viktig, og hva er vel bedre
enn en oppmerksomhet som varer lenge?  

Flax Julekalender og stor Flax-julekalender gir spenning og moro for far gjennom hele adventstiden helt til julaften, og har han skikkelig flaks blir han millionær med den store Flax julekalenderen. 

  • Flax Julekalender (pris kr 50.-)  kan gi hele 500 000  kroner i toppremie

  • Stor Flax Julekalender (pris kr. 100.-) kan gi en million kroner i toppremie.

Flax julekalenderne er nå på plass hos alle Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Gratulerer til alle fedre!

Vinnersannsynlighet toppremie: 
Flax julekalender 1: 500 000 - 2 topppremier. 
Flax julekalender stor 1:300 000 - 4 topppremier

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler