flaxvinnerhistorie

- Tenk at vi har vunnet 20 000 kroner i måneden i tjue år

- Planen er å bare leve av ting vi ønsker å drive med. Å ha et litt behageligere tempo i hverdagen, sier Østfold-kvinnen som vant i Flax For Livet i juli. 

FLAX: - Vi har hatt en livslang drøm om å kjøpe hus i sør-Europa når barna var ute av redet. Vi ser nå at vi kommer til å kjøpe et hus der allerede i løpet av et par, tre års tid. Da er planen å leve av de tingene vi faktisk ønsker å drive med, sier Østfold-kvinnen som vant i Flax For Livet i juli.Trine Hisdal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. september 2019Endret:2. januar 2023

- Det hele oppleves litt spesielt. Vi har bare fått den første utbetalingen, men den premien har vært en livsendrende faktor for oss, sier Østfold-kvinnen som vant på Flax For Livet i juli i år, og som nesten gikk i sjokk. 

- Vi åpnet en flaske vin og satte oss rolig ned, men jeg tror cirka hver fjerde setning som ble ytret var noe slik som "Tenk at vi har vunnet 20 000 kroner i måneden i tjue år", sier hun og ler. 

Total forvirring

- Følelsen av å vinne i Flax For Livet på nett var veldig forvirrende. Jeg skrapte på mobil, og det første feltet er jo et skrapefelt hvor man enten vinner eller ikke vinner - og jeg vant. Dermed skrapte jeg resten av loddet, mens jeg samtidig skulte på feltet hvor jeg hadde vunnet, sier hun og ler godt.

- Jeg ønsker at det hadde vært litt mer bomber og granater når jeg vant, for det sto bare "Du har vunnet Flax For Livet". Jeg tror jeg så på den skjermdumpen 40-50 ganger i løpet av dagen, sier Østfold-kvinnen og ler.  Hun skulle egentlig spille MillionFlax for 200 kroner, men det ble det Flax For Livet i stedet. 

Spill Flax for livet her.

Overveldet på jobb

- Først vant jeg 1000 kroner, som jo er fin premie, men så vant jeg hovedpremien rett etterpå. Jeg forsøkte å ringe mannen min, og håpet for alt i verden at han skulle ta telefonen, men det gjorde han jo ikke.

- Da jeg først kom igjennom hadde jeg jo litt å fortelle, men samtidig fikk han fullt opp med kunder, og måtte stå og hjelpe dem og leke uanfektet resten av dagen.

Overveldet hjemme

- Jeg skulle egentlig gjøre husarbeid og være flink husmor, men jeg fikk jo ikke gjort noen ting. Det å være i totalt sjokk og forsøke å ta noe slik inn over seg er ikke enkelt. Da vi endelig kom sammen på kvelden og fikk snakket sammen var vi jo ikke helt på plass noen av oss. 

- I familien vår har vi mange barn og vi driver egen bedrift. Alle som har gjort det vet at det kan være tøft, men det vi ser nå - med premieutbetalingene fra Flax For Livet - er at vi etter et års tid bare vil ha igjen litt av huslånet. Vi har også kjøpt oss nye biler, riktignok bruktbiler, men de går fremover, i motsetning til den gamle bilen vår, sier hun og ler. 

Livslang drøm om hus i sør-Europa

- Vi har hatt en livslang drøm om å kjøpe hus i sør-Europa når barna er ute av redet. Vi ser nå at vi kommer til å kjøpe et hus der i løpet av to, tre års tid. Da er planen å bare leve av ting vi ønsker å drive med og få et litt roligere tempo i hverdagen, sier hun entusiastisk.

Spill Flax for livet her.

- Vi kjøper oss en litt enklere hverdag. Det finnes ikke en sterkere valuta enn tid, og vi er litt lei av å gjøre ting vi må - nå skal vi endelig får mer ting til å gjøre ting vi vil, sier kvinnen fra Østfold - som vant i Flax For Livet i juli, en samlet premie på 4,8 millioner kroner som blir utbetalt som 20.000 kroner i måneden i 20 år. 

 Vi gratulerer! 

I Flax For lIvet kan du altså vinne opp til 20 000 kroner i 20 år, altså hele 4,8 millioner i toppremie totalt.

Spill Flax for livet her.

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet toppremie 4,8 millioner:  1: 1200000)

 

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler