flaxvinnerhistorie

Rogalending (33) skrapte frem 10 000 kroner i måneden i 10 år – måtte ringe naboen

Kundeutbytte fra banken resulterte i livets aller første Flax for Livet-lodd og en gledelig premie for en kvinne (33) fra Kvernaland i Rogaland.

UVIRKELIG: Det kan være greit å ha et ekstra par øyne på Flax-loddet når man tror man har vunnet toppremie. Flax for Livet-vinneren fra Kvernaland rekrutterte naboen som korrekturleser.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:3. april 2023

For en kvinne (33) fra Kvernaland i Rogaland vil torsdag 30. mars 2023 bli en dag for minnebøkene. Dagen da hun kjøpte sitt aller første Flax for Livet-lodd digitalt, der det skulle vise seg å vente en premie på 10 000 kroner i måneden i 10 år – totalt 1,2 millioner kroner.

Det skjer nesten nøyaktig en måned etter at to personer skrapte frem toppremien på Flax for Livet og sikret seg 20 000 kroner i måneden i 20 år – en totalsum på 4,8 millioner kroner.

Bankbonus resulterte spontan-lodd – og 1,2 mill.

Den er en smørblid rogalending som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne med premien.

– Jeg er helt skjelven. Jeg klarte ikke å tro det da det skjedde og jeg klarer nesten ikke å tro på det enda selv om du ringer, ler hun hjertelig.

– Det er helt ubeskrivelig. Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Kvinnen forteller at hun fikk utbetalt kundeutbytte fra banken og at hun ble tipset av bekjente om å levere en Lotto-kupong. Med noen kroner til overs til slutt, bestemte kvinnen seg for å kjøpe et Flax for Livet-lodd – sitt aller første noen gang.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Måtte ringe til naboen

Og det var visst bare ett lodd som skulle til før kvinnen kunne slippe jubelen løs: hun skrapte seg rett til andrepremie og vant dermed 10 000 kroner i måneden i 10 år.

–Jeg måtte ta screenshot av telefonen og i appen der det sto at jeg hadde vunnet. Jeg visste ikke om jeg skulle tørre å tro på at det var sant.

Dermed måtte den blide rogalendingen ringe sin nærmeste nabo for å be om hjelp.

–Jeg ringte til naboen min og sendte bildet til henne. Jeg måtte få det bekreftet fra noen andre at det faktisk var sant. At jeg ikke hadde blitt lurt eller innbilte meg noe, men så sier hun «du har vunnet! Det er jo inne i Norsk Tipping-appen».

– Jeg visste fortsatt ikke om jeg kunne tro på det, så jeg viste det til noen av de på jobben min også. Alle sa at det så riktig ut, men jeg var fortsatt usikker på om jeg skulle tørre å tro på det, ler hun.

– Jeg ble veldig glad, og jeg er fortsatt veldig glad. Det er helt utrolig.

Konfirmasjon og ferietur

Hva premien skal gå til har den blide rogalendingen allerede rukket å tenke litt på:

– Vi skal ha konfirmasjon her i løpet av året, så det er veldig godt med noen ekstra kroner til det.

I tillegg til noen ekstra kroner til konfirmasjonsplanlegging og kanskje til konfirmanten selv, ønsker hun også å planlegge en ferie etter hvert.

– Mulig vi må få til en ferietur etter hvert også. Ja det må bli en liten ferietur, fastslår hun bestemt.

– Det var utrolig gøy! Jeg skjelver fortsatt, avslutter hun glad og ler.

Nå kan alle Flax-premier heves med mobilen

Nå kan du heve Flax-premien din med mobilen når du selv ønsker det, også premier på fysiske lodd. Dermed kan du få pengene rett inn på spillekonto og derfra overføre videre til egen bankkonto. Tjenesten er allerede tilgjengelig for IOS og vil snart også finnes på Android.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler