flaxvinnerhistorie

Flax for Livet for Lise: - Det ble virkelig først nå

Lise Edlund Salte (48) var klar til å dra i bursdagsfest da hun satte seg ned med Flax-lodd for å fordrive tiden. Der lå toppremien i Flax for Livet og ventet: 20 000 kroner i måneden i 20 år.

SJELEGLAD: Det var en strålende fornøyd Flax-vinner som ventet i andre enden da Norsk Tipping ringte for å gratulere med toppgevinst i Flax for Livet.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:5. juli 2021Endret:3. januar 2023

- Nå er jeg tjue kilo lettere, utbryter den glade siddisen som bor i Kvinesdal i Agder da hun får Telefonen fra Hamar. Det er ikke vanskelig å forstå at mange venter på nettopp denne bekreftelsen når de har vunnet, og kanskje spesielt når man har skutt gullfuglen på loddet med den høyeste toppremien: hele 20 000 skattefrie kroner i måneden i 20 år.

- Det gikk egentlig ikke helt opp for meg før dere ringte nå, sier Lise og forteller at hun hadde problemer med å overbevise særlig moren om at hun hadde vunnet.

- Hun trodde ikke på meg. Hun var sikker på at dette måtte være svindel, men det stod jo der på skjermen: "Gratulerer" fra Norsk Tipping, forteller Lise, som skrapte loddene sine digitalt før hun skulle i bursdagsfest til barnebarna.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tok sjansen

Ekstra morsomt er det kanskje at valget stod mellom to ulike Flax-lodd. Lise vurderte også MillionFlax, hvor toppremien er 1 million kroner, men endte altså opp med Flax for Livet, som over tid vil gi henne en samlet premie på rundt 4,8 millioner kroner.

- Sånn sett er jeg veldig glad for at jeg valgte Flax for Livet, for en million flyr fort, syns jeg. Det er noe veldig trygt og godt ved det å vite at det kommer 20 000 i måneden i mange år fremover.

Nå er det mange drømmer som skal realiseres for den heldige vinneren, og hun gleder seg stort.

- Nå skal jeg betale litt gjeld og kjøpe en ny bil så datteren min kan få den gamle. Så har jeg håp om å overta en gammel hytte etter onkelen min som jeg tror ville blitt revet ellers. 

- Nå begynner jeg nesten å grine her. Det er virkelig helt ufattelig. Helt utrolig, avslutter den fornøyde Flax-vinneren.

Norsk Tipping gratulerer så mye!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler