flaxvinnerhistorie

Flax for livet: Unnet seg Pepsi Max fra mini-baren

På hotell med kjæresten skrapte en heldig oslokvinne frem 10 000 kroner i måneden i ti år - til sammen 1,2 millioner kroner.

SKIKKELIG FLAX: Under et hotellopphold ved Barcode i Oslo, som hun hadde vunnet året før, skrapte Flax-vinneren frem 10 000 kroner i måneden.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. juni 2021Endret:3. januar 2023

I fjor vant hun et weekend-opphold på hotell som hun ikke kunne benytte seg av. I år oppdaget hun at gavekortet snart gikk ut, og at siste mulighet for å benytte seg av hotelloppholdet, var i helgen som kom.

- Jeg og kjæresten var på hotell på Barcode i Oslo ved Bjørvika og koste oss. Jeg gikk innom en kiosk der litt på impuls, forteller vinneren når Norsk Tipping ringer. Oslokvinnen i 30-årene skraper Flax i ny og ne, og spiller Lotto fast.

Da hun kom tilbake på hotellrommet, hadde hun med seg et BilFlax-lodd, og et Flax for Livet. Bil ble det ikke - men jammen var det gevinst på lodd nummer to.

Full forvirring

- Jeg syns fortsatt det er helt rart. Man drømmer så klart om å vinne når man leverer et spill, men man er jo også samtidig veldig bevisst på hvor liten sjansen er. Mamma trodde ikke på meg i det hele tatt da jeg sendte melding, sier vinneren, som selv var nokså forfjamset da hun skulle dele nyheten med kjæresten.

- Jeg husker ikke helt hva jeg sa til henne. Jeg tror kanskje jeg sa "jeg har vunnet 10 000 kroner i måneden i et år", for etter at hun sjekket loddet selv, så hun bare på meg og sa "det er ti år, kjære deg, ikke ett!".

Det første den ferske Flax for Livet-vinneren gjorde var å unne seg noe fra minibaren.

- Jeg pleier aldri å ta noe derfra for det koster jo så mye, men denne gangen ble det Pepsi Max på glassflaske, sier hun fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Holder mulighetene åpne

Hva hun skal bruke de 10 000 ekstra kronene hun får i måneden på, er ikke vinneren helt sikker på ennå.

- Jeg vil nok forsøke å være litt fornuftig med hvordan jeg bruker dem. Det åpner seg jo noen muligheter.

En liten påskjønnelse til den hyggelige damen bak kassen der hun kjøpte og hevet loddet, tok hun seg imidlertid råd til - og det kan da sies å være fornuft i det?

Loddet ble kjøpt hos Narvesen Operakvarteret.

Vi gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler