flax

FLAX Julekalender: Tenk om du har Flax i adventstiden

Ny, liten, eller stor: Julekalenderne fra Flax er nå i salg over hele landet via Norsk Tippings kommisjonærer. Her er alt du trenger å vite om spill, premier og vinnersjanser.

ALLE GODE TING: ...er tre, sies det. I år blir det én FLAX-kalender ekstra i butikkhyllene. Hvilken er din favoritt?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:September 1, 2022Endret:January 3, 2023

Flax Julekalender er Norges mest populære julekalender. Spillet er enkelt: Skrap fram tre like beløp eller en samling med like symboler for å vinne. Er du skikkelig heldig, kan du faktisk ende opp som millionær. Nedtellingen er for mange en del av den gode adventsstemningen eller en selvsagt gave til venner og kjente.

MEN – i år introduserer vi en nyhet. Det er nemlig kommet en ekstra kalender inn i butikkhyllene. Nye Flax Adventskalender kan skryte på seg både de største dimensjonene og de største premiene. Den er også den eneste kalenderen som er tilgjengelig kun i fysisk utgave.

Vinnersjanser og premier

Flax-julekalender gir spenning og moro gjennom hele adventstiden – uansett hvilken utgave man velger seg.

  • Flax Julekalender (pris 100,-) har 1 million i toppremie.

  • Nye Flax Adventskalender (pris kr. 200,-) har 2 millioner i toppremie.

  • Flax Julekalender Liten (pris kr 50,-) har 500 000 kroner i toppremie.

Vinnersjanse toppremier: 

  • Flax Julekalender 1: 325 000

  • Flax Adventskalender (ny) 1 : 400 000

  • Flax Julekalender (liten) 1: 400 000

  • De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnermuligheter hver dag

Flax julekalender inneholder 24 luker og skrapefelt. Hver dag har man sjansen til å skrape frem tre like beløp og sikre seg premie, ellers vil man samle opp flere symboler over tid og kanskje på den måten sikre seg premie (det er ett i hver luke).

På Flax Julekalender og Flax Julekalender Liten er det helst nissesymboler man vil ha – tolv nisser gir toppremie på henholdsvis 1 million kroner og 500 000 kroner.

På den nye Flax Adventskalender er det tolv juletrær som gjelder: Full pott her vil sikre 2 millioner kroner i premie. Det er mulig å vinne flere ganger på samme kalender.

Hvor kjøper jeg Flax?

Alle tre kalenderne tilbys hos utsalgssteder over hele landet. Nye Flax  Adventskalender kan som nevnt kun kjøpes i fysisk handel.

Lykke til!

Relaterte artikler