flax

Flax Julekalender: Dette symbolet er verdt 1 mill.

Snart er det endelig tid for å åpne første luke i Flax Julekalender – men allerede nå kan du stifte bekjentskap med noen av symbolene som gjemmer seg bak skrapefeltene. Hils på pakken, juletreet og julenissen!

HALLO I LUKEN: Det er ikke alltid like lett å være et juletre i Flax Adventskalender.Foto: Christian Dybendahl
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:30. november 2023Endret:13. mars 2024

Er julegaven virkelig under stjerna på kalender-rangstigen? Bør juletreet pynte seg mer, og hva gjorde nissen før luken ble åpnet? Svarene på disse spørsmålene får du kanskje i videoen under.

Frem mot 1. desember skal vi stifte nærmere bekjentskap med flere av de ulike symbolene du kan komme til å treffe på i adventstida.

Vi har allerede hilst på stjerna og snømannen i kalenderen, og nå står julegaven, juletreet og julenissen for tur. Vet du svaret på hvem av disse som gir deg en millionpremie dersom du finner 12 stykker? Se videoene under, så kanskje du finner svaret.

La oss presentere: Julegaven 🎁, juletreet 🎄 og nissen 🎅

Julegaven i Flax Julekalender

Juletreet i Flax Julekalender

Julenissen i Flax Julekalender

Norges mest populære adventskalender

Flax Julekalender er Norges mest populære adventskalender. Spillet er enkelt: Skrap fram tre like beløp eller en samling med like symboler for å vinne.

Er du skikkelig heldig, kan du faktisk ende opp som millionær. Nedtellingen er for mange en del av den gode adventsstemningen eller en selvsagt gave til venner og familie.

Flax Julekalender er også et pengespill – husk 18-årsgrense.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnermuligheter hver dag

Flax julekalender inneholder 24 luker og skrapefelt. Hver dag har man sjansen til å skrape frem tre like beløp og sikre seg premie, ellers vil man samle opp flere symboler over tid og kanskje på den måten sikre seg premie (det er ett i hver luke).

På Flax Julekalender og den lille varianten av Flax Julekalender er det helst nissesymboler man vil ha. Tolv nisser gir toppremie på henholdsvis 1 million kroner og 500 000 kroner.

På Flax Adventskalender er det tolv juletrær som gjelder: Full pott her vil sikre 2 millioner kroner i premie.

Det er mulig å vinne flere ganger på samme kalender.

Vinnersjanse toppremie Flax-kalendere

Flax Julekalender: 1: 300 000

Flax Adventskalender: 1: 300 000

Flax Julekalender (liten): 1: 400 000

De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og det er derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler