flaxvinnerhistorie

Flax-loddet som ble glemt i baksetet gikk inn med toppremie

En kvinne fra Nordland kom på at hun hadde lagt igjen JubileumsFlax-loddet i bilen. Hun hentet loddet og skrapte frem 100 000 kroner i året i 25 år fremover.  

TOPPGEVINST: Kvinnen fra Nordland skrapte seg frem til 100 000 kroner i året i 25 år.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. august 2020Endret:2. januar 2023

I forbindelse med at Flax fyller 25 år har vi lansert JubileumsFlax.

Skrap JubileumsFlax her

Med en ny utgave av JubileumsFlax feirer vi 25 år med Flax hos Norsk Tipping, med glede, moro og vinnerlykke. Toppremien er 100 000 kroner i året 25 år fremover - og vinnerne kan selv bestemme hvilken dato i året de ønsker å få premien utbetalt.

Husket loddet

En kvinne fra Nordland kan nyte godt av akkurat dette. Hun er veldig glad for at hun kom på at hun hadde lagt JubileumsFlax-loddet i baksetet i bilen etter hun hadde vært på en liten handletur.

Skrap JubileumsFlax her

- Fredag var jeg og handlet. Litt utpå ettermiddagen lørdag kom jeg på at jeg hadde slengt loddet i baksetet etter at jeg hadde satt inn varene. Jeg gikk i bilen og hentet det og satte meg ned og skrapte, forteller kvinnen.

Hun forteller hun nærmest måpte da hun så hun hadde vunnet toppgevinsten - 100 000 kroner i året i 25 år fremover.

- Lang helg

- Jeg ble veldig overrasket. Men jeg turte ikke å føle noen glede før jeg fikk sjekket at det stemte. Det ble en lang helg, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Mandag morgen reiste hun ned til kommisjonæren hvor hun hadde kjøpt loddet for å få verifisert at hun hadde vunnet.

Skrap JubileumsFlax her

- Da kom følelsene! Jeg begynte å skjelve. Jeg holdt på å begynne å grine da jeg sto hos kommisjonæren, men jeg klarte å beherske meg, forteller den heldige vinneren. 

Vinnerloddet ble kjøpt på Drag Landhandel.

Prøv tilleggstrekningen du også 

Norsk Tipping feirer 25-årsdagen til Flax med en eksklusiv loddutgave, JubileumsFlax. I tillegg feires bursdagen med en tilleggstrekning, hvor alle med et fysisk JubileumsFlax-lodd kan delta.  

Slik deltar du i trekningen:

 1. Sørg for å ha et gyldig JubileumsFlax-lodd kjøpt i kiosk, butikk eller på bensinstasjonen i perioden 10. august – 30. august 2020

 2. Gå inn på kampanjesiden www.kampanjeflax.no

 3. Ta bilde av ditt fysiske JubileumsFlax-lodd

 4. Registrer navn, telefonnummer og ønsket premie

Fristen for å delta i de neste tilleggstrekningene er kl. 23.59 - kvelden før trekning: Søndag  23. og 30. august.

Dersom du er så heldig å vinne kan du velge mellom to premier: en valgfri mobiltelefon til verdi av 10 000 kroner eller et universalgavekort til verdi av 10 000 kroner. Totalt 15 mobiltelefoner og 10 gavekort skal deles ut.

Vinnerne ringes opp på trekningsdagen. Du har én deltakelse per JubileumsFlax-lodd pr premie, og du kan registrere så mange unike lodd du vil i perioden.

Vinnersannsynlighet tilleggstrekning: 1:antall deltagende lodd pr. premie 

Skrap JubileumsFlax her


Vinnersannsynlighet JubileumsFlax: 1:3,2
Vinnersannsynlighet toppremie på JubileumsFlax: 1:250.000

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

 • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

 • Antall millionærer i 2019: 45

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler