flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: - Søsteren min bare "Nei, det er ikke sant"

- Jeg trodde ikke på det, og det gjorde ikke søsteren min heller, sier den 23-åringe jenta fra Drammen som ble Flax-millionær lørdag 2. februar. 

FLAX: Den 23-år gamle jenta fra Drammen som ble Flax-millionær skal bruke millionen sin til boligsparing og å reise.colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. februar 2019Endret:17. november 2023

- Jeg kjøpte fem lodd og vant tilsammen 50 kroner på de fire første men så på det femte loddet vant jeg en million! 

Den 23-årige jenta fra Drammen tok opp sin iPhone for å skrape MillionFlax lørdag 2. februar og bare noen minutter senere var hun Flax-millionær.

Trodde ikke hun hadde vunnet

- Jeg trodde ikke på det, sier hun og ler. 

- Jeg gikk til søsteren min for å vise henne at jeg hadde vunnet, men hun bare "nei det der er ikke sant". Men så ringte jeg Norsk Tipping og fikk bekreftet at jeg hadde vunnet, og DA trodde jeg det, sier hun fornøyd.

Leilighet og reise

23-åringen hadde ikke rukket å feire, men skulle i hvert fall gjøre god nytte av premien. 

- Jeg skal spare til leilighet, og sikkert reise også, men jeg vet ikke helt hvor ennå, sier Drammensjenta som vil være anonym, til Norsk Tipping.

 Vi gratulerer!

Morsdag og valentinsdag er rett rundt hjørnet. Har lyst til å gi dine nære og kjære litt ekstra Flax i hverdagen? 

De nye MillionFlax-loddene er nå ute hos Norsk Tipping sine kommisjonærer og er også tilgjengelige digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler