flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: - Tror jeg vekket hele borettslaget

Ved midnatt kom det et jubelbrøl fra en leilighet i i Steinkjer da en mann i 40-årene vant 10 000 kroner i måneden i 10 år i Flax for livet.

Flax for livetNorsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. september 2021Endret:3. januar 2023

- Jeg kjøpte skrapeloddet på mobilen to minutter før midnatt. Jeg skrapte og plutselig sto det jeg hadde vunnet 10 000 kroner i måneden i 10 år. Jeg ble litt paff med det samme. Men så jublet jeg og skrek så høyt at jeg tror jeg vekket hele borettslaget, sier mannen.

Like etterpå ringte han til moren sin og fortalte hva som hadde skjedd.

- Jeg trodde ikke på at jeg hadde vunnet og ringte muttern. Hun bare flirte, for jeg skalv i stemmen og klarte nesten ikke å snakke. Og jeg har ikke sovet ett sekund i natt. Jeg ble så oppspilt. Men det er absolutt verdt det.  Det tar jeg igjen senere, sier Steinkjer-mannen som er i 40-årene.

Les også: Alle 36 har fått det glade budskap

- Nummer to i køa

Han sjekket når Norsk Tippings kundeservice åpnet - og ringte tidlig på morgenen dagen etter for å forsikre seg om at at ikke hadde sett feil på loddet.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

- Jeg ringte med en gang det åpnet, men jeg var faktisk nummer to i køa, så spørs om det er flere enn meg som har vært heldige, sier den heldige Flax-vinneren, som skal bruke noe av gevinsten på bolig.

- Jeg har klart å roe meg ned, men det var vanskelig å tro på med en gang. Jeg gikk litt rundt meg selv. Men det er selvsagt moro å vinne så mye penger, sier trønderen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler