flaxvinnerhistorie

Vekket hele huset med forsinket vinnerhyl

Lillestrøm-kvinnen hadde intetanende vært millionær siden julaften. Først tidlig på 2. juledag skrapte hun Flax-loddene som lå under juletreet. Da vinnerhylene ljomet fra stuen fikk familien nyss om at noe helt spesielt hadde skjedd. 

FLAX: - Det har vært helt vilt, sier ei skikkelig blid Lillestrøm-jente. Hun fikk MillionFlax-lodd på julaften og skrapte frem en million kroner 2. juledag.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:28. desember 2020Endret:2. januar 2023

- Dette har vært helt vilt. Jeg skraper Flax-lodd og har alltid tenkt at jeg en dag skal jeg vinne, men at det skulle skje på denne måten hadde jeg aldri trodd, sier den blide jenta fra Lillestrøm. 

Digital Flax kan skrapes her

Flax til jul

- Jeg fikk Flax-lodd til jul, men skrapte dem ikke før tidlig på morgenen 2. juledag. Jeg hadde pakket opp loddene på julaften, og hadde faktisk én million kroner liggende under juletreet i dagevis før jeg sjekket. Jeg tror jeg vekket hele huset da jeg oppdaget det. Deretter bar det rett ned til en Narvesen for å sjekke at alt var i orden med premien. 

Tok skjermbilde av saldoen

-  Premien kom inn på konto tidligere i dag, og jeg tok et screenshot av saldoen min. Slike summer har jeg ikke sett der før. Jeg har faktisk vunnet 10 000 og 1 000 kroner på Flax-lodd for noen år siden, så jeg har hatt flaks med Flax, sier hun og ler. 

- Jeg er veldig glad og takknemlig nå. Til tross for korona-pandemien og andre utfordringer så har julen vært veldig bra på alle vis. Nå skal jeg betale halvparten av premien i gjeld. Jeg skal også gifte meg og jeg har lyst til pusse opp badet, så premien blir brukt til dette, sier den blide Flax-millionæren som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Fysisk Flax kjøpes hos Norsk Tipping sine kommisjonærer, i kiosker, i butikker og på bensinstasjoner. 

Digital Flax her

Vinnersjanse toppremie MillionFlax = 1: 600 000

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler