flax

Trippel grunn til å glede noen i dag

Det er både morsdag, valentinsdag og fastelavn - og en fin anledning til å glede noen som fortjener det.

GAVETIPS: Hva med å pynte blomsterbuketten med ett MillionFlax-lodd?Jon Christian Dybeldal
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:10. februar 2021Endret:2. januar 2023

I dag er det klart for tre merkedager: morsdag, valentinsdag og fastelavn. Om man skal feire én eller flere er det en god anledning til å gjøre litt ekstra stas på noen man er glad i. 

Gavene kan være så mangt. Har man fylt 18 år og kan kjøpe Flax-lodd, kan for eksempel MillionFlax-lodd være en enkel gave - som fort kan bli stor.

Gavetips og inspirasjon

Morsdagen er en perfekt anledning til å gi mamma en ekstra oppmerksomhet. Et Flax-lodd er en flott gave i seg selv, men kan også være et morsomt til og fra-kort, eller som en ekstra gave i en bukett eller kopp. 

Er det planlagt baking og fastelavnsboller, kan et Flax-lodd brukes som ekstra pynt på et dekket bord, enten ved siden av eller på en asjett. 

Valentinsdagen markeres også. Denne dagen kalles gjerne "Alle hjerters dag" og brukes ofte til å gi litt ekstra oppmerksomhet til den man er glad i. Kanskje en hjerteformet konfekteske med et Flax-lodd faller i smak?

Tre markeringer på en dag

Det er svært sjelden at morsdag, fastelavn og valentinsdag faller på samme dag. Forrige gang dette skjedde var i 2010. Morsdagen har sin faste plass andre søndag i februar. Valentinsdagen er alltid 14. februar, mens fastelavnssøndag er 40 dager før første påskedag.

God feiring!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler